Programma "Atrodi savu sporta veidu" uzņem audzēkņus

Rīgā, Elektrum olimpiskajā centrā, jau otro gadu atsāksies nodarbības sporta programmā “Atrodi savu sporta veidu”. 

Nodarbības vada profesionāli treneri, kas bērniem palīdz rast interesi par sportu, uzstādīt un sasniegt mērķus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nodarbības vada profesionāli treneri, kas bērniem palīdz rast interesi par sportu, uzstādīt un sasniegt mērķus.

Programmas ietvaros bērni no septiņu līdz 12 gadu vecumam mācību gada laikā iepazīst dažādu sporta veidu pamatus, lai programmas beigās saņemtu speciālistu atzinumu par bērnam piemērotāko sporta veidu, ko nākotnē attīstīt.


“Atrodi savu sporta veidu” ir Baltijā unikāla programma, jo bērni nodarbībās apgūst dažādus sporta veidus – basketbolu, tenisu, volejbolu, handbolu, hokeju, futbolu, florbolu, cīņas sportu, badmintonu, sporta dejas, peldēšanu un vieglatlētiku. Nodarbības vada profesionāli treneri, kas bērniem palīdz rast interesi par sportu, uzstādīt un sasniegt mērķus. 

Atrodi savu sporta veidu
Programmas ietvaros audzēkņiem tiek nodrošināts nepieciešamais inventārs katrā no sporta veidiem, padarot nodarbības pieejamas ikvienam bērnam. “Citur bērniem nav iespējams piedalīties nodarbībās, kurās tiek nodrošināts, piemēram, pilns hokejista ekipējums,” atzīst programmas vadītājs Kaspars Čerņavskis.


Pagājušajā mācību gadā programmu pabeidza vairāk nekā 100 audzēkņi, no kuriem daļa šogad uzsāk nodarbības jau sevis izvēlētajā sporta veidā. 

Reklāma
Reklāma

Atrodi savu sporta veidu
“Pēc pirmā mācību gada mūsu treneru komandai un arī pašiem bērniem bija milzīgs pārsteigums un gandarījums, ka mūsu programma tiek novērtēta valstiskā mērogā – apsveikuma runu pirmajiem absolventiem bija sagatavojis aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis. Tas mums dod stimulu darboties vēl labāk, lai otrajā gadā programma un tās dalībnieki augtu un attīstītos vēl vairāk,” stāsta K.Čerņavskis.


Bērnu vecāki aicināti pieteikt savas atvases nodarbībām, mājaslapā www.bernurepublika.lv aizpildot pieteikšanās anketu.