Grāmata: Kā dziedināt autoimūno sistēmu

Miljoniem cilvēku cieš no autoimūnajām saslimšanām – neatkarīgi no tā, vai paši to apzinās. Var aizritēt vairāki gadi un dažkārt pat desmitgades, līdz slimību simptomi izpaužas un mūsdienu medicīna nosaka skaidru diagnozi. Šajā laikā cilvēki, kurus skāruši autoimūni traucējumi, cieš no liekā svara, garastāvokļa svārstībām, noguruma, neskaidrām domām vai citām šķietami ikdienišķām parādībām. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Zāles autoimunitāteiApgāds “Lietusdārzs” piedāvā Toma O’Braiena grāmatu “Zāles autoimunitātei”, kuras autors, pamatojoties uz gadiem ilgiem pētījumiem, paskaidro, ka autoimunitāte ir dažādu traucējumu kopums, un vēsta, kā apturēt autoimūnos bojājumus, pirms tie pārtop slimībā.


Toms O’Braiens ieguvis medicīnisko izglītību un atzīts par vienu no vadošajiem speciālistiem dažādu hronisku un vielmaiņas slimību ārstēšanā. Viņš viens no pirmajiem pievērsies autoimūno saslimšanu pētniecībai. Autoram ir vairāk nekā 30 gadu pieredze funkcionālajā medicīnā, ārstējot autoimūnās saslimšanas un izglītojot sabiedrību par dažādu hronisku veselības traucējumu izcelsmi, savlaicīgu novēršanu un ārstēšanu. Viņš jau sen apgalvojis, ka mūsdienu tradicionālās medicīnas neprasme atpazīt, diagnosticēt un ārstēt autoimūnās saslimšanas iezīmē  postošu mūsdienu sabiedrības  veselības krīzi.


Grāmatas autora izstrādātā programma ļauj ne vien savlaicīgi novērst multiplās sklerozes, osteoporozes, diabēta, vilkēdes, Alcheimera slimības un citu autoimūno traucējumu attīstīšanos, bet arī tos uzveikt. Grāmata palīdz skaidri noteikt, kādā autoimunitātes spektra daļā atrodamies un  kādas dzīvesveida un ārstniecības izmaiņas nepieciešamas.


Labā ziņa ir tā, ka autoimūno sistēmu iespējams izdziedināt, izstrādājot mērķtiecīgu un precīzu programmu. Autors lasītājiem piedāvā divus secīgus autoimūnās sistēmas dziedniecības protokolus. Autoimunitātes visaptverošais raksturs nosaka to, ka dziedniecības kursā vienlīdz svarīgi ir ēdienkartes, mikrobioma, ģenētiskie un citi dzīvesveida ietekmes faktori. Grāmata ir  praktisks padomdevējs, kas ļauj izprast ikdienišķas sūdzības par sliktu pašsajūtu, novērst autoimūnu saslimšanu vai dziedināt autoimūno sistēmu, kuras traucējumi jau noveduši pie hroniskām veselības problēmām.

Reklāma
Reklāma


Šis izdevums var interesēt plašu lasītāju loku. 

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga. 

Ieskaties: www.lietusdarzs.lv