Māzās "Pūcītes" zīmē savus tētus!

Zīmējuma apakšā ir apraksts - kāds ir katra bērna tētis un ko kopīgu viņi dara...  Tēti bija ļoti priecīgi un pacilāti. Iesūtījusi Liepājas pirmsskolas izglītības iestādes "Delfīns" 3.grupiņa "Pūcītes".

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tētis man māca lasīt, nāk uz bērnudārzu pakaļ, ļauj krāsot un visu kaut ko darīties, palīdz lasī, braucam uz laukiem un kopā darāmies - tenisu, futbolu spēlējam.

Viņš ir tāds liels tētis, spēlējamies, palīdzu viņam kārtot viņa mantas. Tētis man remontē istabu augšā pie omammas. Tētis lasa man pasaku, kad eju gulēt. Tētis lido lidmašīnā.

Kad tētis atnāk no darba, spēlē spēles telefonā, es daru to pašu, kaut kur ejam kopā.

Es nemācēju spēlēt šahu, kādreiz viņš paņems no omammas šahu un iemācīs. Tētis apsolīja, kad būs auksts laiks, aizvedīs visus uz SPA. Atvaļinājumā aizbraucām uz Angliju.

Mēs ar tēti lasām grāmatas, rakstām burtus, spēlējam kauliņspēli. Tad vēl braucam ar mašīnu uz kino „Muļķi un lāči”, lidojām uz Maltu, braucām uz Akropoli.

Mēs ejam uz veikalu, spēlējamies kopā ar mašīnītēm, māca man skaitīt, lasīt.
Es viņam palīdzu - atnesu un iedodu zāles un ūdeni.

Tētu portreti

Tētis nopirks motorolleru un benzīnu, mācīs man braukt bišķiņ un tētis vedīs mani uz bērnudārzu. Viņš daudz ko māca kaut ko interesantu, daudz pērk mācām- grāmatas,  ko man mācīties.

Tētis man nopirka košļeni, aizbraucam pie jūras, aizveda mani pie omas, lai ar mammu var atpūsties un ķert kādu zivi.

Mans tētis ir liels, strādā policijā. Mēs kopā ejam uz bērnu laukumu, visu darām kopā, mājās spēlējam monopolu, mēs runājam par māju, mašīnu, kas jādara.

Mēs ar tēti ejam kopā uz lielo parku, skatāmies filmas par dinozauriem. Tētis labs, bet tikai viņš kliedz, kad es neklausu.

Tētis man māca spēlēt futbolu, lasām bērnu grāmatas. Tētis saka, ka man jāklausa lielākie, jādara ko citi saka.

Reklāma
Reklāma

Tētis vasarā mūs visus veda uz jūru, mēs spēlējām futbolu. Viņš ir labs, es tēti klausu, brālis neklausa. Kad es skrienu un nokrītu, tētis palīdz piecelties.

Viņš mani kutina. Citu reizi palīdz tā kā kaut ko salīmēt vai uztaisīt. Man viņam nav jāpalīdz, viņš visu dara pats.

Manam tētim patīk iet uz darbu, kur var nopelnīt naudu. Viņam darbā ir suns, un tētis mani sargā no suņa. Mēs ejam kopā pastaigāties un barojam kaķīšus.

Mēs ar tēti aizbraucām uz zoodārzu, redzējām dinozaurus (dizaurus), kaulus, kopā ar tēti skatāmies filmas par briesmoņiem, dzīvniekiem.

Viņš vienmēr nopērk kaut ko garšīgu. Skatāmies kopā televizoru, runājam par tēta kaķiem un suni.

Celtnieks. Viņš taisa savai mājai blakus vēl lielāku māju, kur otrā stāvā gulēšu es. Viņam ir liels suns. Es tēti ļoti mīlu, viņš ir mīļš.

Mēs ar tēti vienmēr ejam laukā, braucam ar riteni, ļauj skatīties televizoru. Mans tētis ir liels, nopietns, spēlējam dambreti kopā.

Tētis ir labs. Kad viņš ir mājās, atļauj gulēt savā gultā, ved mani uz otro darbu. Tētis dod man  brīvdienu, un mēs kopā darām viņa „ģēlas”. Dārzā es tētim palīdzu lasīt ābolus mucā. 

 

 

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT