Kā justies un būt seksīgai arī grūtniecības laikā


Visticamāk, tu vairs nevari ielīst savos mini, taču tas nav iemesls, lai nevarētu justies seksīgi. Lūk, padomi, kas liks tev justies pievilcīgai un iekārojamai sievietei arī grūtniecības laikā!

FOTO: Shutterstock.com

Pieņem savu ķermeni!
Iespējams, grūtniecība tevi izsitusi no līdzsvara, jo tu tā īsti nespēj pierast pie savām jaunajām formām. Iepazīsti savu ķermeni no jauna! Iegādājies grūtniecēm paredzēto kosmētiku un rūpīgi iemasē to savā ādā, sajūtot apaļīgo punci kā daļu no sevis. Tici — jo vairāk tu to paijāsi, jo vairāk iemīlēsi!
Nenoliedzami būtiska loma ir arī tava vīrieša attieksmei — ja viņš pozitīvi uztvers tavas fiziskās pārmaiņas, arī tu pati jutīsies labi.

Tērpies seksīgā veļā
Tu neticēsi, bet patiesībā tev nav nekāda iemesla nēsāt milzīgas pelēkas apakšbikses un garlaicīgu krūšturi. Lai gan tu gatavojies kļūt māte, tu joprojām esi sieviete! Atceries to un turpini nēsāt skaistu apakšveļu. Tas palīdzēs tev justies brīnišķīgi un sievišķīgi laikā, kad kļūsti lielāka un lielāka... Tiesa gan, interesantu kokvilnas apakšveļu, kas grūtniecības laikā ir visieteicamākā, Latvijā ir pagrūti atrast, tomēr — kas meklē, tas atrod!:)

 

Lai gan tu gatavojies kļūt māte, tu joprojām esi sieviete! Atceries to un turpini nēsāt skaistu apakšveļu.

Reklāma
Reklāma


Izvēlies piemērotu apģērbu
Droši vien būtu pagrūti atrast sievieti, kura apgalvo, ka jūtas seksīga bezizmēra T kreklā, tāpēc dodies šopingā! Lieliski ir tas, ka ne viens vien sieviešu veikals piedāvā tāda griezuma apģērbus, kas perfekti der arī apaļām un augošām sievietēm! Lai arī tev varbūt šķiet, ka šī būs „lieka naudas izmešana” un „kur gan tās drēbes likšu pēc dažiem mēnešiem”, neskopojies! Pat tikai daži jauni komplektiņi liks tev justies pievilcīgākai, turklāt — šīs drēbes tev var noderēt arī dažus mēnešus pēc dzemdībām, jo uzreiz pēc tām agrāko izmēru tu neatgūsi… Un neaizmirsti par aksesuāriem — tie noteikti atsvaidzinās tēlu.

Sakop matus
Viens no ieguvumiem grūtniecības laikā ir matu krāšņums — nu tie ir kļuvuši biezi, spīdīgi un ātrāk aug. Tāpēc nežēlo naudu un aizej pie friziera, kas izveidos skaistu matu griezumu un varbūt pat atsvaidzinās matu toni. Tiesa gan, izvēloties matu griezumu, atceries, ka pavisam drīz būs klāt mazais. Šā iemesla dēļ pati jutīsies ērtāk, ja mati būs viegli savācami.

Vingro!
Esi aktīva un iespēju robežās kusties vingrojot. Ja vēl neesi sākusi apmeklēt kādas speciālās nodarbības, vingro mājās: atspiedies ar muguru pret sienu un mazliet ietupies ceļos. Tavām kājām jābūt plecu platumā. Lēnām slīdi uz leju apmēram 30 centimetrus, līdz tavi augšstilbi ir gandrīz paralēli zemei. Raugies, lai tavas pēdas neatraujas no zemes! Vingrojumu atkārto astoņas reizes un atceries par vienmērīgu elpošanu.

Palutini savu miesu
Lai deviņu grūtniecības mēnešu laikā tu justos sevišķa, ķermeņa kopšanai ir būtiska nozīme. Arī līdzsvarots uzturs un vingrošana tev palīdzēs justies labi. Un vēl — droši vien zini, ka nekas neliek ķermenim un garam tā gavilēt, kā izcils SPA... Neliedz sev šo prieku! Sameklē internetā grūtniecēm piemērotākās SPA procedūras un izvēlies sev tīkamāko.

Mīlas dzīve...
Pētījumi pierādījuši, ka tām sievietēm, kas grūtniecības laikā spēj sasniegt orgasmu, dzemdības ir daudz vieglākas. Tāpēc mīlējies! Fiziskā komunikācija ir būtiska, taču grūtniecības laikā liela nozīme ir arī pieskārieniem un glāstiem. Izmanto skaisto grūtniecības laiku, lai atsvaidzinātu savu mīlas dzīvi, ieviešot tajā ko jaunu, piemēram, kopīgi mazgājoties, apmierini savu vīrieti, liekot lietā savas veiklās rociņas... Un tas nav tikai mīts, ka daudzi vīrieši patiešām izbauda savas sievietes jauniegūtās formas grūtniecības laikā.

Kādas pozas izvēlēties?
•     Pirmajā trimestrī, kad tavas krūtis ir īpaši jutīgas, labi jutīsies, ja būsi augšpusē.
•     Otrajā trimestrī, kad puncis jau pamatīgi piebriedis, pamēģiniet to darīt pēc suņu modes.
•     Trešajā trimestrī augstāko intimitātes pakāpi ļaus izbaudīt poza, kurā jūs abi guļat uz sāniem un viņš tevī ieiet no mugurpuses.

Ja tev joprojām šķiet, ka neesi seksīga...
Nesatraucies! Katra sieviete grūtniecības laiku izdzīvo citādi, un tev nav jāšausta sevi tikai tāpēc, ka negūsti prieku no tā, kā mainījies tavs izskats. Vienu gan atceries — lai kā tu arī justos, esi atklāta pret savu partneri. Un, ja tev ir neatbildēti jautājumi, kas skar tavu seksualitāti, droši uzdod tos savai vecmātei!