Konkurss bērnudārziem "Uzzīmē savu tēti". Balvās ekskursijas visai grupiņai

Katram bērnam viņa tētis ir vislabākais, visstiprākais, visgudrākais. Tāds, ar ko noteikti gribas palepoties un parādīt citiem. Tāpēc šogad aicinām bērnudārzu grupiņas piedalīties konkursā par godu Tēva dienai. Šajā reizē tēma – Uzzīmē savu tēti! 

Konkursa tēma - tētu portreti, ko var darināt dažādās tehnikās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Konkursa tēma - tētu portreti, ko var darināt dažādās tehnikās.

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! 

Iepriekšējos gados aicinājām iesūtīt scenārijus Tēva dienas svinēšanai, kā arī Tēva dienas dāvanu idejas. Skaties iepriekšējo gadu KONKURSA DARBUS!


BALVAS
Arī šogad uzvarētājas būs 3 grupiņas. Un katra saņems savu balvu:

Ceļojumu uz izklaides parku "Avārijas Brigāde", kas ir lieliska vieta, kur pavadīt aizraujošu dienu gan lieliem, gan maziem.

AB parks

Piedzīvojumu "Laimas šokolādes muzejā". Te var uzzināt, kā dzimst šokolāde, un pašiem pamēģināt pagatavot kādu gardumu. 

Laimas šokolādes muzejs

 

Ekskursiju gida pavadībā "Rīgas Motormuzejā". Muzeja ekspozīcijā ir apskatāmi vairāk kā 100 unikāli senie spēkrati, bet muzeja krājums arvien tiek papildināts ar nozīmīgiem jaunieguvumiem. Seno spēkratu ekspozīcija veidota kā aizraujošs stāsts par unikāliem spēkratiem, ievērojamām personībām un auto pasaules nozīmīgākajiem vēstures notikumiem.

Rīgas Motormuzejs
 

PĀRSTEIGUMA BALVA!

Atbildības aktivitāteViena grupiņa saņems īpašu pārsteigumu - nodarbību bērnudārzā par atbildību. Sarunas par atbildību vienlaikus ir sirsnīgs un ļoti izglītojošs pasākums, kurā aicina domāt un just. Būs video, būs jautājumi bērniem – kas tad ir atbildīgs saimnieks? Būs iespēja izmēģināt un sajust, kā četrkājainais mīlulis var iedvest mieru pēc garas skolas vai darba dienas. Būs konkursiņi. Būs balvas. Par atbildību stāstīs 8 gadus jauna, izglābta Austrumeiropiete Lote un viņas saimniece – žurnāliste un skolotāja, grāmatas “Poga – pasaka maziem un lieliem” autore Zanda.

Reklāma
Reklāma

 

KONKURSA NOTEIKUMI
* Iesūti bērnudārzā zīmētu tētu portretus par godu Tēva dienai.
* Portretiem ieteicams pievienot nelielu aprakstu, kā bērni raksturo savus tētus.
* Ja ideja iesūtīta elektroniski, atsevišķi jāiesūta teksts doc formātā un bildes jpg formātā. 
* Konkursa darbus sūtiet līdz 18. septembrim (ieskaitot) uz e-pastu audra@mammam.lv vai pa pastu ar norādi “Konkursam”. Adrese: SIA Mammām un Tētiem, Brīvības iela 40-16, LV-1050. (pasta zīmogs 18. septembris).
Pieteikumā norādi pirmsskolas izglītības iestādi, grupiņu, bērnu skaitu, vēlamo ekskursijas maršrutu, kontaktinformāciju.
* Uzvarētājus noteiksim 21. septembrī.
* Uzvarētāju noteiks Mammamuntetiem.lv redakcija.


 
Aicinām apsveikumiem izmantot dzejas rindas no dzejoļu krājuma “Tētis” (pieejams: www.mammamuntetiem.lv/books).

 

Godināsim tētus un stiprināsim Tēva dienas tradīcijas visā Latvijā!

 

Par Tēva dienas festivālu
9. septembrī plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa Rīgā sāksies tradicionālais Tēva dienas gājiens, kurā aicinātas piedalīties ģimenes no visas Latvijas. Gājiens noslēgsies Vērmanes dārzā pie skatuves, kur uzreiz gaidāms svētku koncerts. Šogad uz Tēva dienu ielūdz valsts iniciatīva “Latvijas Goda ģimenes gads”, svētkus kā ik gadu organizē Latvijas vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”, Tēva dienas lieldraugs – “Rimi”. Aizraujošas aktivitātes pasākumā visai ģimenei nodrošina arī Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums “Silvanols”, “Amigo”, “Trebū Mājas”, “Latvijas Pasts”, “Bowlero”, “GUNSnLASERS”, izklaides parks “Avārijas Brigāde” u.c.
Svētki Vērmanes dārzā norisināsies visas dienas garumā līdz pat plkst. 17.00. Ieeja bez maksas.