Latvijā pirmais IKEA veikals darbību sāks augusta beigās

Pēc tam,kad visu vasaru iepirkties gribētāji minēja, kad gan durvis vērs zviedru uzņēmuma "IKEA" pirmais veikals Latvijā, ir paziņots,ka šis datums ir 30. augusts! Veikals atrodas Biķeru ielā 2, Stopiņu novada Dreiliņos. Šis ir lielākais "IKEA" veikals Baltijas valstīs – veikala platība ir 34 500 kvadrātmetru.

FOTO: Shutterstock.com

"Šodien sākam Rīgas un Pierīgas iedzīvotājiem piegādāt "IKEA" katalogu latviešu valodā. No 30. augusta gaidīsim ikvienu lielākajā "IKEA" veikalā Baltijas valstīs. "IKEA" vīzija ir radīt labāku ikdienas dzīvi daudziem, piedāvājot plašu klāstu funkcionālu, laba dizaina mājokļa labiekārtošanas preču par tik zemām cenām, lai tās varētu atļauties pēc iespējas vairāk cilvēku," apgalvo "IKEA" veikala vadītāja Inga Filipova.

"IKEA Rīga" veikala teritorija kopumā aizņem 10 hektārus. Veikals atrodas apmēram 15 minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra, Juglas un Biķernieku ielas krustojumā. Veikalā būs pieejamas vairāk nekā 8000 zviedru dizaina preces mājokļa labiekārtošanai – mēbeles, virtuves piederumi un interjera priekšmeti.

Veikalā darbosies arī "IKEA" restorāns ar 450 sēdvietām, kā arī bistro un Zviedrijas pārtikas preču veikals. Restorāna apmeklētāji varēs nobaudīt gardus tradicionālos zviedru ēdienus, piemēram, gaļas bumbiņas un lasi, kā arī dažādus latviešu ēdienus.

Reklāma
Reklāma

Veikala darba laiks būs plkst. 10.00–21.00, bet restorāna darba laiks – plkst. 9.30–20.30.

Informācija no portāla Aprinkis.lv