Dailes teātrī top jauns iestudējums ģimenei "Planēta Nr. 85"

Dailes teātris 2018./2019. gada sezonu uzsāks ar jauniestudējumu ģimenei 2 cēlienos – Justīnes Kļavas “Planēta Nr. 85”. Tā pirmizrāde notiks tieši Zinību dienā, 1.septembrī. Izrādes režisors ir Dmitrijs Petrenko.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kāds puisis iemanto brīnumainu iespēju ceļot laikā. Šajā ceļojumā viņš satiek savus vecākus un vecvecākus. Satiek savu pagātni un savus senčus – lai atrastu ceļu atpakaļ pats pie sevis un savas būtības. Un saprastu, cik brīnišķīga un vērtīga patiesībā ir viņa dzīve. Šis ir stāsts bērniem un viņu vecākiem.


Izrādē spēlēs aktieri Gints Andžāns (Krišjānis), Mārtiņš Počs (Andris), Ērika Eglija (Dace), Dārta Daneviča (Annija / Meitene Pioniere), Niklāvs Kurpnieks (Edgars / Kaķis Indriķis), Olga Dreģe (Herta Vīlipsone), Ivars Auziņš (Artūrs / Leonīds Brežņevs), Artūrs Dīcis (Zigmārs / Čeburaška), Sarmīte Rubule (Mārīte / Sieviete no pūļa).


Iestudējuma scenogrāfe ir Sintija Jēkabsone, kostīmu māksliniece – Baiba Litiņa, komponists – Mārtiņš Brauns, mūzikas konsultants un aranžējumu autors – Juris Vaivods. Izrāde top ar LR Kultūras ministrijas atbalstu, gatavojoties Latvijas valsts simtgadei. Izrādi skatīties aicinām skolas vecuma bērnus. 

 

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: www.dailesteatris.lv