Drogas interneta veikals: ģimenēm ērta un draudzīga iepirkšanās

Steiga ir ierasts process jaunajiem un arī pieredzes bagātajiem vecākiem. Kad jāoptimizē laiks bērniem, ģimenei, mājai un arī sev, ir svarīgi, ja var paļauties uz drošu un uzticamu palīgu, kas atvieglo pienākumu veikšanu. Drogas, kas jau gadu desmitiem ar savu plašo preču klāstu vienuviet ekonomē vecāku laiku un līdzekļus, tagad ir  gatavs vēl vairāk atvieglot dzīvi jaunām ģimenēm, jo piedāvā visu nepieciešamo iegādāties arī interneta veikalā.

FOTO: Shutterstock.com

Ja gadījies brīvs brīdis un negribas to tērēt veikala apmeklējumam, tagad ir iespēja izmantot Drogas interneta veikalu, kas darbojas visu diennakti un ļauj izvēlēties un iegādāties preces, sēžot ērtajā dīvānā un nesteidzīgi malkojot kafiju.

 

Veikalos – konsultanti, savukārt internetā – preču apraksti

Ikvienā Drogas veikalā strādā konsultanti, kas var sniegt visu nepieciešamo informāciju par precēm. „Bet kā tad ir internetā?” – jautāsi. Bažām nav pamata, jo Drogas interneta veikalā pie katras preces ir ļoti izvērsts un detalizēts apraksts, kas sniedz plašu informāciju par preces krāsu, smaržu, konsistenci, lietošanas veidu un citiem svarīgiem faktoriem, kas parasti interesē pircējam. Turklāt pie katras preces ir fotogrāfijas, kas objektu parāda no visām pusēm un ļauj gūt pilnīgu vizuālu priekšstatu par produktu, it kā tu to turētu rokās.

 

Papildus interneta veikala ērtības, kas ļaus tev ieekonomēt laiku:

    • detalizētas produktu kategorijas, kurās nevar apmaldīties;

    • preču filtri, kas ļauj ātri sameklēt kategorijā pieejamos produktus pēc krāsas, veida, sastāva un konsistences;

    • zīmolu saraksts, kas palīdz ātri atrast iemīļoto produktu.

 

Veikals jauns, bet bonusi tie paši

Visos Drogas veikalos darbojas pastāvīgo klientu programma, kuras ietveros, uzrādot Drogas karti, ir iespējams saņemt atlaides un uzkrāt bonusa punktus, kurus var pārvērst naudā savu pirkumu apmaksai. Arī interneta veikalā šī programma ir spēkā, vien pie klienta profila izveides nepieciešams ievadīt savas Drogas kartes numuru. Ja Drogas kartes vēl nav, tad to ir iespējams iegādāties jebkurā Drogas veikalā vai pasūtīt kopā ar citām precēm no interneta veikala.

 

Turklāt Drogas mājaslapā ir iespēja sekot līdzi akcijām un īpašajiem piedāvājumiem, lai nepalaistu garām iespēju iegādāties iecienīto produktu par īpašu cenu, vai arī uzkrāt vairāk bonuspunktu savā Drogas kartē.

Reklāma
Reklāma

 

FOTO: Pexels.com

 

Ekskluzīvi produkti, ko var nopirkt tikai Drogās

Veikalos un interneta veikalā ir iespēja iegādāties tikai Drogās pieejamos unikālus zīmolus par īpaši pievilcīgām cenām, kas citur Latvijā nav nopērkami. Tā mājsaimniecībā tev palīdzēs Domol tīrīšanas līdzekļi, Flink&Sauber lupatiņas un švammes, Alouette salvetes; rūpēs par ķermeni būs neatsveramas Facelle higiēnas preces, Fruttini dušas želejas un aromāti, kā arī Rival de Loop un Makeup Revolution dekoratīvā kosmētika. Bērniem noteikti patiks Babydream ādas un matu kopšanas līdzekļi. Tāpat tikai Drogās ir pieejami sejas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļi no Isana, Superdrug, Kruidvat, Mossa, Mixa, Diadermine un citiem populāriem zīmoliem, kas ir pierādījuši savu kvalitāti Eiropā un citur pasaulē.

 

FOTO: Shutterstock.com

 

Lieliska ideja: nosūtīt draugam grozu ar Drogas produktiem

Drogas interneta veikals piedāvā vēl kādu ekskluzīvu iespēju – iegādāties preces un nosūtīt tās kādam draugam vai radiniekam jebkurā Latvijas malā. Turklāt šādi var iegādāties un nosūtīt arī Drogas dāvanu kartes, kas būs lieliska dāvana saņēmējam un būtiska laika ekonomija tev. Mammai, omei, māsai vai draudzenei – kuram gan nepatiks pie mājas durvīm piegādātā dāvana ar iecienītiem skaistumkopšanas vai mājsaimniecības produktiem? Iepērcies Drogas jaunajā internetveikalā Drogas.lv un ieekonomē gan laiku, gan līdzekļus!