Siguldas pagastā gāzes sprādzienā sagruvusi daudzbērnu ģimenes māja

Siguldas pagastā trešdien noticis gāzes sprādziens, kura rezultātā sagruvusi dzīvojamās mājas siena un cietuši divi cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā un Valsts policijā.

 

FOTO: Shutterstock.com

Vakar ap plkst.21 tika saņemts izsaukums uz Siguldas pagastu, kur kādā dzīvojamā mājā gāzes noplūdes rezultātā bija noticis sprādziens. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka sprādziena rezultātā noticis ēkas nogruvums 200 kvadrātmetru platībā.  Sprādzienā cilvēki nav smagi cietuši un paši saviem spēkiem izkļuva no ēkas.

Ēkā pēc sprādziena nav iespējams atgriezties. Kā Latvijas Radio pastāstīja Siguldas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Sindija Brikmane, Siguldas novada pašvaldība ir saņēmusi informāciju no operatīvajiem dienestiem, ka mājās “Plinkas” ir noticis gāzes sprādziens un ir aizdegusies iekārta, tādēļ mājā noticis nogruvums.

Tā ir privātmāja, kurā dzīvo ģimene ar trīs bērniem, un visi ir nogādāti medicīnas iestādē, bet pēc pašvaldības rīcībā esošās informācijas, ģimene pati risina problēmas, kur tālāk dzīvot, jo ir atteikusies no sociālā dienesta palīdzības.

Reklāma
Reklāma