Pasaulē seksīgākās sievietes skaistuma padomi (lai tos ievērotu, nav jābūt izredzētai)

Jau desmit gadus vīriešu žurnāls Maxim apkopo un sveic gada TOP 100 pievilcīgākās un seksīgākās pasaules sievietes.

 

Pasaulē seksīgākās sievietes skaistuma padomi (lai tos ievērotu, nav jābūt izredzētai)

FOTO: Shutterstock.com

Šogad topa pirmajā vietā ir 26 gadus vecā supermodele Keita Aptone, kas, līdzīgi kā viņas elks aktrise Merilina Monro, ir apveltīta ar satriecošu izskatu, apbrīnojami sievišķīgu augumu, draudzīgu smaidu un, kas svarīgi, pašapziņu un apzinīgu darba ētiku. Un kura gan nevēlas dzirdēt skaistuma padomus no pasaulē seksīgākās sievietes?!

 

Sports
„Tā kā mana dzīve ir stresa pilna, sports ir veids, kā atbrīvoties no spriedzes. Tāpēc sporta zāli apmeklēju vismaz trīs reizes nedēļā, ja nepaspēju, ceļojot un viesnīcās vingroju ar pretestības gumijām. Iecienītākais treniņš ir svarcelšana, man patīk arī bokss, peldēšana, velobraukšana, nodarbības ārā, piemēram, mājās Floridā nodarbojos ar jāšanas sportu,” atklāj aktīvā modele.


Veselība
Keitas Aptones veselības recepte ir vienkārša: „Zinu, ka tas izklausīsies klišejiski, bet mani nekad neredzēsiet bez ūdens pudeles rokās. Lietoju kombuču, zaļās tējas, un mana jaunākā apsēstība ir sārmainais ūdens. Ūdens un ķermeņa līdzsvars ir labākais paņēmiens veselības saglabāšanā.”

Ādas kopšana
„Galvenais nosacījums ir ādas mitrināšana,” skaidro supermodele. „Tā kā tas ir viegls, maigs un lieliski smaržo, lietoju Bobbi Brown Hydrating Gel Cream. Pēc sporta uzreiz nomazgāju un tonizēju ādu, un uzklāju vēl vienu mitrinošās želejas krēma kārtu.”


Mirdzošas ādas noslēpums
„Patlaban esmu aizrāvusies, eksperimentējot ar sejas maskām. Dubļu maskas ir lieliski piemērotas aizsprostotām porām, lokšņu maskas – mitrināšanai,” ar saviem atklājumiem padalās Keita Aptone.
 

Mati
„Modeles darbā karsto matu ieveidošanas līdzekļu dēļ mati tiek ārkārtīgi bojāti. Bet, kopš uzzināju par zīmolu Leonor Greyl, katru reizi, kad mazgāju matus, izmantoju tā šampūnus un matu maskas. Jūtos spēcīga tad, kad esmu pašpārliecināta, un pašpārliecināta esmu tad, kad man ir lielisks meikaps un izķemmēti, kopti mati,” uzsver modele un piekrīt, ka mati ir sievietes skaistākā rota.


Dekoratīvā kosmetika
Keita ir dabiska grima cienītāja: „Dabiskuma iemesls ir mana personība. Esmu smaidīga un pļāpīga, tāpēc, ja būšu tērpusies neona krāsās un ar biezu meikapa kārtu, cilvēkiem tas šķitīs daudz par daudz. Tāpēc mans līdzsvars ir atturīgs grims. Krāsojos pēc principa – sākt ar skaistāko. Izķemmēju uzacis, uzklāju brūnas acu ēnas, melnu skropstu tušu un izmantoju Bobbi Brown konsīleri perfektam ādas izskatam. Tātad – tiekties pēc līdzsvara, nekrāsot dūmakainas acis komplektā ar košu lūpu krāsu, izcelt sevī skaistāko, akcentēt sevi, nevis meikapu.”
 

Uzturs
„Veselīga ēšana nozīmē milzīgas brokastis, kuras visas dienas garumā varu sadedzināt. Mana uztura filozofija ir censties ēst veselīgi, sportot, bet nebaidīties apēst donatu vai izdzert glāzi vīna,” veselīgu domāšanu postulē Aptone.
 

Mode
„Obligātais garderobes izstrādājums ir kājas vizuāli pagarinošas džinsa bikses ar paaugstinātu vidukļa daļu. Valkāju tās ar T krekliem, blūzēm un labām bezpapēžu laiviņām. Bet, lai uzpucētos, – ar augstpapēžu kurpēm un bleizeru,” vienkārša ir modeles stila formula.

Reklāma
Reklāma


Patiess skaistums
Modele definē: „Tā ir pašpārliecinātība būt pašai! Industrijā, kurā ir tik daudz dažādu un skaistu sieviešu, grūti ir justies pašpārliecinātai par savu ķermeni. Bet, ja sporto, jūties lieliski gan fiziski, gan mentāli, tu ne ar vienu citu nesacenties. Ja savu ķermeni salīdzini ar citiem, tev vienmēr būs problēmas ar pašpārliecinātību.”
 

Informācija no portāla jauns.lv