Muzles spēles – aizraujoša iepazīšanās ar latviešu valodu, aritmētiku, dabaszinībām un vizuālo mākslu caur rotaļām

Muzle.lv jau septiņus gadus kopā ar Latvijas pirmsskolu, sākumskolu pedagogiem, logopēdiem un citiem speciālistiem izstrādā un izgatavo aizraujošas un interesantas, izglītojošas spēles.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Skolas spēļu darbnīca Muzle.lv nu jau septiņus gadus kopā ar Latvijas pirmsskolu, sākumskolu pedagogiem, logopēdiem un citiem speciālistiem izstrādā un izgatavo aizraujošas un interesantas, izglītojošas spēles.

 

 

Spēles izmantojamas sākot ar pašiem mazākajiem (2-3 gadu vecuma) sīkās pirkstu muskulatūras, loģiskās domāšanas, atmiņas un valodas attīstīšanai līdz pat nopietniem mācību materiāliem (gatavotiem spēles formā pamatskolas vecuma bērniem). Spēles labi un veiksmīgi lietojamas arī bērniem ar īpašajām vajadzībām. 

 

Reklāma
Reklāma

Daudzas no spēlēm ir lietojamas spēlēšanai ģimenes lokā, kā piemērām “Lielā burtu spēle”. Tā palīdzēs un padarīs interesantu un aizraujošu lasītprasmes apguvi kā arī zināšanu papildināšanu un nostiprināšanu dažādās jomās (valodā, dabaszinībās, ģeogrāfijā u.c.) 

 

 

Spēles ir gatavotas no ekoloģiski tīra materiāla - bērza saplākšņa, tam ir patīkami pieskarties. Spēles iespējams iegādāties Muzle.lv interneta veikalā.