Labdarības Pop-Up kafejnīcā tiek vākti ziedojumi “Mazajām sirsniņām”

Vēl līdz pat piektdienai vietā, kur satiekas Elizabetes un Brīvības ielas, darbosies Pop-Up kafejnīca, kurā ikviens garāmgājējs ir aicināts nobaudīt svaigi grauzdētu kafiju un siltas maizītes pret paša izvēlētu ziedojumu Ziedot.lv projektam “Mazajām sirsniņām”. 

Projekta ietvaros savāktie līdzekļi tiek ziedoti bērnu rehabilitācijai.

FOTO: Shutterstock.com

Projekta ietvaros savāktie līdzekļi tiek ziedoti bērnu rehabilitācijai.

Par tradīciju kļuvusī pop-up kafejnīca pie viesnīcas “Latvija” būs atvērta līdz pat piektdienai no plkst. 8.00 līdz 13.00, piedāvājot ikvienam iegādāties vietējā grauzdētāja kafiju un siltas smalkmaizītes pret ziedojumu bērniem ar kustību traucējumiem. Ziedotāj-gribētāji varēs izvēlēties – ņemt vienreiz lietojamo kafijas krūzīti uz vietas vai nākt ar savu. 

 “Mazajām sirsniņām!” ir labdarības organizācijas Ziedot.lv projekts, kas vāc līdzekļus bērniem, kurus ir skārušas slimības, kas liedz kustību prieku – bērnu cerebrālā trieka, kas bieži kombinējas ar epilepsiju vai kāda citi reti sastopama iedzimta slimība vai dzīves laikā iegūta trauma, ar kuras sekām būs jāsadzīvo visu mūžu. Projekta ietvaros savāktie līdzekļi tiek ziedoti bērnu rehabilitācijai. Visi projekta laikā savāktie līdzekļi tiks ziedoti Ziedot.lv projektam “Mazajām Sirsniņām”.  

 

Reklāma
Reklāma

Sīkāka informācija par projektu pieejama šeit: ziedot.lv.