Bērnu dienas festivāls BILDĒS

Atzīmējot Latvijas valsts simtgadi, 2018. gads izsludināts par Goda ģimenes gadu, un tā ietvaros notiek daudzi pasākumi un aktivitātes ģimenēm. Viens no tiem bija arī Bērnu dienas festivāls, kas notika 1. jūnijā Siguldā, Svētku laukumā un ko rīkoja Latvijas vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv.

Foto autors: Artūrs Ķipsts

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto autors: Artūrs Ķipsts

Gan lielus, gan mazus pasākuma apmeklētājus priecēja dažādas izglītojošas, radošas un aizraujošas aktivitātes, tostarp brīvdabas leļļu izrāde “Kas zaķīti pasargās? (režisori: Edgars Lipors, Laila un Jānis Kirmuškas), zinātniskā teātra “Laboratorium” priekšnesumi, piedzīvojums “Orbitron” 3D šūpolēs,  brauciens ar “Lec un minies” velokartiem , staigāšana pa virvi kopā ar “Slackline”. Tāpat bija iespēja izjust sacensību garu galda hokeja spēlē, lēkāt pa piepūšamajām atrakcijām no aace.lv, kā arī mierīgā gaisotnē atpūsties bērnu centrs “Kā mājās” teltī. 

Gardēži baudīja Siguldas saldējumu un “MILZU!” kraukšķus, bet tie, kuriem tīk radošas izpausmes, ļāvās izmēģināt hennas zīmējumus, no dabas materiāliem veidoja kroni un darināja ādas aproces un iemūžināja mirkļus, uzņemot ģimenes momentfoto. 

   

Bērnu dienas festivālu organizēja “Mammamuntetiem.lv” sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju, Valsts reģionālās attīstības aģentūru, sadarbības platformu „Demogrāfisko lietu centrs”, Latvijas vecāku organizāciju „Mammamuntetiem.lv”, „3+ Ģimenes karti”. Pasākums iekļauts Latvijas simtgades programmā. 

Par Latvijas Goda ģimenes gadu

Reklāma
Reklāma

Atzīmējot Latvijas valsts simtgadi, 2018. gads izsludināts par Goda ģimenes gadu. Gada moto: „Laiks bērniem! Latvija ceļā uz ģimenei draudzīgāko sabiedrību”. Latvijas Goda ģimenes gadā ir plānoti daudzveidīgi pasākumi, lai pateiktu paldies un godinātu ģimenes, kurās jau aug bērni, kā arī ir iecerētas aktivitātes, kas veicinātu sabiedrības izpratni par nepieciešamību kļūt par ģimenei ar bērniem draudzīgāku sabiedrību. Latvijas nākotne ir tiešā veidā atkarīga no tās bērniem, tāpēc ne tikai vārdos, bet arī darbos jāapliecina – laiks bērniem!

Vairāk informācijas:

www.laiksberniem.lv,

Facebook.com/GodaGimenesGads,

Instagram/GodaGimenesGads

Atbildīgā institūcija par Latvijas Goda ģimenes gada aktivitāšu īstenošanu – Valsts reģionālās attīstības aģentūra. 

Ja nevēlaties, lai Jūsu bilde parādās šajā foto galerijā, lūgums sazināties ar Mammamuntetiem.lv: redakcija@mammam.lv, tel. 25665515