Aktrise Regīna Devīte: Mīļi ielūdzu uz senioru festivālu "Zelta ritmi"!

“Lai arī kāds būtu gadu skaits, dzīve joprojām piedāvā lieliskas iespējas - tikai jāprot tās saskatīt, atrast,” saka aktrise Regīna Devīte, kura šogad kļuvusi par senioru festivāla “Zelta ritmi” vēstnesi. Festivāls šogad notiks jau trešo gadu pēc kārtas, tā mērķis ir iedvesmot dzīvot skaisti un jēgpilni neatkarīgi no vecuma. 

“Cienījams gadu skaits nav ne slimība, ne nelaime, bet vienkārši realitāte. Dzīve joprojām piedāvā lieliskas iespējas - tikai tās jāprot saskatīt, atrast. Senioru festivāls “Zelta ritmi” ir tieši tas pasākums, kur atrast domubiedrus un jaunas iespējas sava brīvā laika skaistai pavadīšanai,” uzskata Valmieras drāmas teātra aktrise Regīne Devīte. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

“Cienījams gadu skaits nav ne slimība, ne nelaime, bet vienkārši realitāte. Dzīve joprojām piedāvā lieliskas iespējas - tikai tās jāprot saskatīt, atrast. Senioru festivāls “Zelta ritmi” ir tieši tas pasākums, kur atrast domubiedrus un jaunas iespējas sava brīvā laika skaistai pavadīšanai,” uzskata Valmieras drāmas teātra aktrise Regīne Devīte. Publicitātes foto.

Festivāls “Zelta ritmi” šogad notiks 13. jūnijā, Rīgā, Esplanādes parkā no plkst. 11.00-15.00. Pasākumu rīko Latvijas vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv, sadarbībā ar zobu veselības zīmolu “Corega” un galveno pasākuma atbalstītāju - higiēnas preču zīmolu “TENA”. Festivāls ik gadu kopā pulcē vairākus tūkstošus pirmspensijas un pensijas vecuma cilvēkus, lai skatītos koncertu, piedalītos radošās darbnīcās, klausītos iedvesmas lekcijas. Tāpat festivāla ietvaros notiek radošo senioru darinājumu tirdziņš “Zelta tirgus”, kur gūtie ienākumi no pārdotajiem darbiem pilnībā paliek pašiem darbu autoriem. 

 

“Cienījams gadu skaits nav ne slimība, ne nelaime, bet vienkārši realitāte. Dzīve joprojām piedāvā lieliskas iespējas - tikai tās jāprot saskatīt, atrast. Senioru festivāls “Zelta ritmi” ir tieši tas pasākums, kur atrast domubiedrus un jaunas iespējas sava brīvā laika skaistai pavadīšanai,” uzskata Valmieras drāmas teātra aktrise Regīne Devīte, kura festivāla ietvaros vadīs vienu no iedvesmas lekcijām. “Mēs negribam, lai mūs lutina un žēlo, bet lai apbrīno. Par šo tematu runāsim arī festivāla ietvaros.” 

Reklāma
Reklāma

Šogad festivālā “Zelta ritmi” gaidāms koncerts, kurā uzstāsies Dailes teātra aktieru grupa “Ilga”,  dziedātāja Madara Grēgere, Latvijas Līnijdeju asociācija u.c. kolektīvi. Tāpat varēs skatīties brīvdabas izrādi - amatierteātra “Rampa”  iestudēto Ādolfa Alunāna lugu “Pašu audzināts”. Paralēli koncertam gaidāmas arī izglītojošas un iedvesmojošas lekcijas, ko vadīs Latvijā atzīti speciālisti, piemēram, redzes speciāliste Vija Buša, ārsts geriartrs, profesors Jānis Zaļkalns, kurš pasākuma ietvaros būs arī higiēnas preču zīmola “TENA” vēstnesis, psihoterapeite un “Zelta ritmu” vēstnese Aina Poiša, ginekoloģe Daiga Baranovska, sadarbībā ar zīmolu “Corega” - palīgu zobu protēžu lietotājiem - konsultēs zobārste Ingrīda Krasta un citi. 

Zelta Ritmi

Šī gada festivāla jaunums būs Brīvdabas fotostudija, kur fotografēties un uzreiz saņemt bildes īpaši aicināti senioru pāri. Tiem pāriem, kuri kopdzīvē pavadījuši īpaši ilgu laiku, gaidāmas pārsteiguma balvas. Brīvdabas fotostudija atvērta Goda ģimenes gada ietvaros. 


Par senioru festivālu “Zelta ritmi”
Festivāls “Zelta ritmi”, kas šogad notiek 13. jūnijā Rīgā, Esplanādes parkā, no plkst. 11.00, ir iedvesmas avots un ideju apmaiņas vieta senioriem, lai gūtu jaunu pieredzi un ierosmes pilnvērtīgai un skaistai dzīvei arī sirmā vecumā. Festivāla programma ir daudzpusīga, piemēram, notiks koncerts ar dziesmām un dejām, iedvesmas lekcijas, ko vadīs dažādu jomu speciālisti, norisināsies vingrošanas atklātās mācībstundas, būs radošo senioru rokdarbu tirdziņš. Festivāls apmeklējams bez maksas, tā oficiālā platforma internetā ir “www.zeltaritmi.lv”. Festivālu senioriem “Zelta ritmi” rīko Latvijas vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” sadarbībā ar zīmolu “Corega” - palīgu zobu protēžu lietotājiem - un galveno pasākuma atbalstītāju - higiēnas preču zīmolu “TENA”.
 
Par Latvijas Goda ģimenes gadu
Atzīmējot Latvijas valsts simtgadi, 2018. gads izsludināts par Goda ģimenes gadu. Gada moto: „Laiks bērniem! Latvija ceļā uz ģimenei draudzīgāko sabiedrību”. Latvijas Goda ģimenes gadā ir plānoti daudzveidīgi pasākumi, lai pateiktu paldies ģimenēm. Vairāk informācijas: www.laiksberniem.lv, Facebook.com/GodaGimenesGads, Instagram/GodaGimenesGads.
Atbildīgā institūcija par Latvijas Goda ģimenes gada aktivitāšu īstenošanu – Valsts reģionālās attīstības aģentūra.