Restorāns Hercogs Ķīpsalā atklāj terasi ar labāko skatu uz Vecrīgu

Nupat brīnišķīgā pavasara noskaņā tika atklāta ģimenes restorāna Hercogs vasaras terase Ķīpsalā. Plašā terase atrodas uz ūdens un piedāvā neaizmirstamu skatu uz Vecrīgas panorāmu pāri Daugavai. Bez tam, Hercoga terase ir vienīgā Rīgā, pie kuras var piebraukt uz uzkāpt tieši no jahtas. 

Miers un klusums teju pašā rīgas centrā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Miers un klusums teju pašā rīgas centrā.

Restorāns Hercogs saimnieka Andra Rūmīša vadībā vēsturiskās ģipša fabrikas telpās darbojas jau kopš pagājušā gada septembra, nemitīgi piedāvājot jaunus garšu un maņu piedzīvojumus restorāna viesiem. Uzsākot vasaras sezonu, Hercogs Ķīpsalā piedāvā vairākus jaunumus. Šefpavāra Sergeja Gjača izstrādātā ēdienkarte ir nupat atsvaidzināta ar aizraujošiem un vasarīgiem ēdieniem. Piektdienu vakaros restorānā spēlēs dzīvā mūzika, savukārt brīvdienu rītos līdz plkst.14:00 Ķīpsalā nesteidzīgi varēs baudīt “À la carte” brokastis.

Ģimenes restorāns Hercogs
Vienlaicīgi ar terases atklāšanu, restorāna komanda viesiem prezentēja “Hercoga Banketēriju” – uzkodu piedāvājumu lielām un mazām viesībām. Gardas un aizraujoši pasniegtas pirkstiņuzkodas, salāti, uzkodu plates un deserti – gandrīz 100 dažādas pozīcijas ērti apskatāmas mājas lapā hercogi.lv/banketerija. Uzkodas var pasūtīt gan banketam kādā no trijiem Hercoga restorāniem, gan uz jebkuru citu pašu izvelētu svinību vietu. Stāsta Andris Rūmītis: “Tuvojas izlaidumu laiks un Hercogs var atbrīvot jūs no rūpēm par viesu ēdināšanu un netīriem traukiem. Jāpasūta tikai 3 darba dienas iepriekš un aizvedīsim uz jūsu svētkiem skaisti uzservētas uzkodas. Pie tam, līdz 30.jūnijam katram banketam dāvinām pudeli Prosecco!”

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: www.hercogi.lv
Restorāns Ķīpsalā: Balasta dambis 70, Rīga
Restorāns Mārupē: Vītiņu iela 4A, Mārupe
Restorāns Mežaparkā: Kokneses prospekts 13A, Rīga