3 pasākumi, ko apmeklēt Ģimenes dienā

Daudzās vietās Latvijā 15. maijā atzīmē Ģimenes dienu, piedāvājot plašu pasākumu klāstu. Lūk, dažas idejas, kurus pasākumus apmeklēt. 

3 pasākumi, ko apmeklēt Ģimenes dienā

FOTO: Shutterstock.com

Daudzās vietās Latvijā 15. maijā atzīmē Ģimenes dienu, piedāvājot plašu pasākumu klāstu. Lūk, dažas idejas, kurus pasākumus apmeklēt. 

Ģimenes dienai veltītīts pasākums Ed. Smiļģa muzejā. 
Nodibinājums „Sociālo pakalpojumu aģentūra” aicina uz Ģimenes dienai veltīto pasākumu „Izaugt ģimenē!” 15.maijā plkst.16.00 Ed. Smiļģa muzejā.

Pirmais bija vārds… un tas ir Mīlestība. Mīlestība nozīmē atvērties. Atver savu sirdi Mīlestībai un Tu palīdzēsi kādam bērnam izaugt ģimenē.

Ģimenes dienas festivāls Motormuzejā

Koncerts, zinātniskais teātris, ledus šovs, ģimeņu kronēšana, momentfoto – šīs un daudzas citas izklaides 15. maijā no plkst. 13.00 līdz 16.00 ģimenēm ar bērniem būs sarūpētas Ģimenes dienas festivālā, kas notiks pie Motormuzeja Rīgā. Daudzbērnu ģimenēm šajā dienā muzeja apmeklējums ir bez maksas, un muzeja darbalaiks ir pagarināts līdz plkst. 20.00.

Daudzbērnu ģimenēm, uzrādot derīgu „3+ Ģimenes karti”, ieeja muzejā bez maksas! Ja jums vēl nav „3+ Ģimenes kartes”, šodien tai var pieteikties muzejā un apmeklēt muzeju bez maksas. 

Reklāma
Reklāma

Laiks bērniem! Ceļā uz ģimenei draudzīgāko sabiedrību. #LaiksBērniem

Ģimenes dienai veltīts koncerts Madlienā
15. maijā plkst. 19.00 Madlienas pagasta Kultūras namā būs ģimenes dienai veltīts koncerts "Mazo, skaisto mirkļu brīnumi!"
Koncertā piedalās: Manguļu ģimene, Ogres sākumskolas mūsdienu deju grupa “Karamelles”, Nikola Markovska, Letīcija Ekkerte, Patriks Ozoliņš, Roberts Baltacis, Māra Kļaviņa, Ilze Jankuna un Elīna Ratmeistere.

Notikti arī jūsu pusē ir kādi sirsnīgi un ģimeniski pasākumi. Atliek izpētīt afišas vai informāciju pašvaldības mājaslapās!