Testa rezultāti. Mammas izmēģina "Happy" autiņbiksītes

Autiņbiksīšu izvēle mazulim savā ziņā ir nopietns lēmums, jo būtiski ietekmē bērna labsajūtu un komfortu. Vairākas mammas izmēģināja "Happy" produkciju. Kā viņas to vērtē? Lasi atsauksmēs!

Mammas testē Happy autiņbiksītes

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mammas testē "Happy" autiņbiksītes

Emīlijas (1 mēnesis) mamma Baiba

Pirmā pieredze ar zīdaiņu dibeniem man bija pirms 4 gadiem, kad piedzima dēls. Jāsaka, ka man paveicās, jo viņa dupsis pieņēma jebkuras autiņbiksītes, mitrās salvetes u.c. kopšanas līdzekļus bez problēmām.

Tagad esmu kļuvusi par mammu meitiņai, un tās lietas vairs nav tik vienkāršas. Sākot jau ar to, ka dupsis jāmazgā savādāk. Nākamā lieta - jāizvēlas piemērotas autiņbiksītes un citi kopšanas līdzekļi, jo meitiņas dupsim nepieciešama saudzīgāka kopšana. Biju ļoti priecīga par iespēju izmēģināt "Happy" autiņbiksītes, jo zināju, ka tās ir nedaudz atšķirīgas no citām ar brīvo vietiņu jaundzimušā nabiņai. 
Patika, ka autiņbiksītes ir bez specifiskas smaržas, materiāls pietiekami mīksts, un par uzsūkšanas spējām arī nevaru sūdzēties. Ērti uzvelkamas un lietojamas. Vislabāk, protams, patika brīvā vieta nabiņai. Tas bija ļoti ērti pašā sākumā, kad nabiņai vēl bija klemme un arī vēlāk, lai nabiņai brīvi var piekļūt gaiss, un tā ātrāk sadzītu. 

Autiņbiksīšu 1. izmērs derēja ļoti labi pirmajās 2-3 nedēļās. Pēc tam šķita, ka nepieciešams lielāks izmērs, lai gan meitiņa nemaz tik liela nav (piedzimšanas svars bija 3,5 kg).
Diemžēl meitiņas dupša testu šīs autiņbiksītes tomēr neizturēja, jo pēc to lietošanas parādījās neliels apsārtums. Kopumā man liekas ērtas autiņbiksītes mazuļa pirmajām dienām. Noteikti ieteiktu pamēģināt arī citiem jaunajiem vecākiem.

 

Grietas (2 nedēļas) mamma Marta

"Happy" pirmā izmēra autiņbiksītes bija meitas pirmās biksītes, kuras izmēģinājām. Ļoti novērtēju speciāli paredzēto izgriezumu nabiņai, jo biksīšu mala nebija jāatloka, lai neskartos tai klāt. Nenovēroju nekādu specifisku smaržu, materiāls ir maigs, patīkams pieskaroties. Biksītes labi uzsūca mitrumu un nekas negāja garām, arī dupsis neiekaisa un neparādījās apsārtumi. Jāpiebilst, ka regulāri maitai ļaujam dzīvoties plikai un viņai patīk gaisa peldes.

Drīz vien pirmā izmēra autiņbiksītes nomainījām pret otrā izmēra "Happy" biksītēm. Esmu tikpat apmierināta kā ar pirmo izmēru. Pagaidām šķiet, ka turpināšu lietot "Happy" produktus, tie nav likuši vilties. Ikdienā mazuļa krociņu tīrīšanai izmantojam "Bella" vates plāksnītes un nabas apkopšanai esam iecienījuši "Bella" firmas vates kociņus.

Ērtas autiņbiksītes mazuļa pirmajām dienām. Noteikti ieteiktu pamēģināt arī citiem jaunajiem vecākiem.

 

Emīla (3 mēneši) mamma Evija

Reklāma
Reklāma

Bijām priecīgi uzzinot, ka būs iespēja izteikt savu eksperta viedokli par "Happy" autiņbiksītēm. Lai gan lietojam citas firmas autiņbiksītes, daudzi mazuļa higiēnas kopšanas līdzekļi iecienīti tieši no "Bella" zīmola līnijas. Testējot "Happy" 3. izmēra autiņbiksītes, nonācām pie šāda kopsavilkuma:

  • Autiņbiksīšu smarža – nedaudz jūtama, taču nav asa vai nepatīkama, kā tas ir novērots citām autiņbiksītēm. Man autiņbiksītes patīk turēt ārpus iepakojuma, jo tad to smarža paliek pavisam nemanāma.
  • Autiņbiksīšu materiāls – ļoti mīksts gan iekšpusē, gan ārpusē. Novērtējam to, ka biksītēm ir speciāli iestrādātas aizsargmaliņas pie kājiņām, kas novērš jebkāda veida berzi pret mazuļa maigo ādu, kustinot kājiņas. 
  • Autiņbiksīšu uzvilkšana – pārāk mīkstais materiāls nedaudz apgrūtina ātru un vieglu autiņbiksīšu uzvilkšanu, cītīgi jāpiekārto abas puses pirms aiztaisīšanas. 

Kopumā "Happy" autiņbiksītes vērtējam pozitīvi – dabiskas, mīkstas, mazulim ērtas un neizraisīja nekāda veida apsārtumus vai diskomfortu. Tas, kas man, kā mammai, visvairāk pietrūka, bija mitruma indikators, kurš parāda to, cik autiņbiksītes ir pilnas un prasījās ne tik ļoti mīkstu ārējo autiņbiksīšu materiālu, lai tās būtu vieglāk uzvilkt.

 

 

Amēlijas (1 mēnesis) mamma Dace
"Happy" autiņbiksītes izmēģinājām, kad manai meitiņai Amēlijai bija nepilns mēnesītis, viņa svēra vien nedaudz vairāk par 2 kg, tāpēc mums ļoti patika, ka "Happy" 1. izmēra autiņbiksītes, kas paredzētas jaundzimušajiem 2-5 kg svara kategorijā, bija izmērā mazākas nekā citu zīmolu autiņbiksītes šajā kategorijā.

"Happy" autiņbiksīšu materiāls ir bērna ādai patīkams, kas labi absorbē mitrumu, līdz ar to bērniņa dupsis ir sauss, neiekaist. Autiņbiksītēs ir iestrādāta josla ar mitruma indikatoru, kas maina krāsu, kad autiņbiksītes piepildās ar mitrumu, tādējādi vecākiem ir ērti pārbaudīt, vai nepieciešama autiņbiksīšu nomaiņa, pat neatverot tās. Kā plusu noteikti var minēt izgriezumu nabiņai, lai nabiņa ventilētos, neiekaistu, kamēr notiek sadzīšanas process.

 

"Happy" piedāvā Premium kvalitātes higiēnas preces bērniem no <700 g līdz 16+ kg.

Autiņbiksītes jaundzimušajiem izstrādātas īpaši maigas un viscaur gaisu caurlaidīgas, radot lielisku maiguma un komforta sajūtu. Tām ir īpašas kvalitātes – mitruma indikators (izmēriem 0,1,2), kas sniedz informāciju par autiņbiksīšu nomaiņas nepieciešamību un izgriezums nabiņai (izmēriem 0 un 1) vieglākai tās kopšanai un sadzīšanai.

Mazulim augot, attīstoties un sperot pirmos soļus, tiek ieguldīta visa enerģija, lai pastāvīgi iepazītu pasauli. "Happy" autiņbiksītēm ir īpaši augsta uzsūktspēja, kas efektīvi uzsūc mitrumu un aizsargā pret noplūdēm. Pateicoties elastīgai muguras jostiņai, mazulis spēj brīvi kustēties un rotaļāties. Nesatur lateksu un hloru.

Ar maigām rūpēm par Jūsu mazuļa labsajūtu katrā dzīves posmā! Laimīgam mazulim no pirmās dienas!