TOP pavasara aromātu izlase Viņai un Viņam

Pavasaris ir laiks, kad uzplaukst ne vien daba, bet arī cilvēki. Sejās parādās smaidi, gaitā - vieglums un domās uzspīd iedvesma. Jaunie ziedu, augļu un ogu aromāti palīdzēs Tev ienirt pavasara burvībā un izbaudīt tā krāšņumu pilnībā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja vēlies acumirklī nokļūt plaukstošā dārzā... 

Douglas

Svaigs un viegli zaļoksns aromāts Gucci Bloom Acqua di Fiori vēsta par enerģiju un svaigumu, kuru piedzīvo, ieejot plaukstošā dārzā. Izteikti sievišķīgajā aromātā novirmo nebijusi ūdens smarža no zaļā galbanuma un gardajiem upeņu pumpuriem. 


Ja šopavasar vēlies izlauzties brīvībā...

Duglas

Chloé Nomade Eau de Parfum raisa domas par brīvību un vēlmi izrauties no rutīnas. Aromāta kompozīcija, kas ietver mirabellu, citronu, apelsīnu, jasmīnu un frēziju, uzbur tādas sievietes tēlu, kuras liktenis tiecas pretī nebeidzamam ceļojumam. 


Ja Tevi vilina citrusu svaigums... 

Douglas

Hermès Eau de Citron Noir Cologne dzirkstošā kombinācijā apvieno laimu ar dūmiem un koksnes notīm. Pastāvīgi svaigs un īpaši noturīgs, šis aromāts priecēs gan sievietes, gan vīriešus. 


Ja pavasaris, Tavuprāt, ir romantiskākais gadalaiks... 

Douglas

Lancome La Vie Est Belle Eclat EDT ir radīts sievietei, kura vēlas vilinošu un reibinošu smaržu. Aromātā jūtamas svaigās un izsmalcinātās apelsīna ziedu, sulīgās citrusaugļu un bergamotes notis. 


Ja kārojas ķiršus ar putukrējumu... 

Douglas

Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle raisa pavasara spirgtās izjūtas, pateicoties melno ķiršu un svaigo balto ziedu dvesmai, kas pārvēršas gaisīgā ogu uzpūtenī.  


Ja nevari beigt skatīties tālēs zilajās... 

Douglas

Gaisīgais un jutekliskais Calvin Klein Eternity Air For Men uzsāk iepazīšanos ar kadiķogu, mandarīnu, ozona un jūras notīm, kurām vēlāk pievienojas lavandas, ābolu un jūras alģu akordi. Īstu sapņotāju aromāts! 


Ja Tavs pavasaris smaržo pēc maijpuķītēm... 

Douglas

Uzmundrinošais un dinamiskais Calvin Klein Eternity Air Eau de Parfum apvij ar maijpuķīšu, peoniju, ozona, upeņu un bumbiera notīm, liekot Tev staigāt 10 centimetrus virs zemes. 


Ja sapņo par sakuras ziediem Japānā... 

Shiseido Ever Bloom Sakura Art Edition iedvesmu guva no atmiņām par ceļojumu uz Japānu un sakuras atklāšanu. Eleganta buķete – apelsīnu ziedi, ķiršu ziedi, Bulgārijas roze un sakura, apvijas ar maigu muskusa noti.  

Reklāma
Reklāma


Ja pavasaris Tev ir atnesis jaunu iedvesmas vilni... 

Douglas

Autentiskais un modernais Yves Saint Laurent Y Men EDT ir radīts pašpārliecinātam, radošam un uz panākumiem virzītam vīrietim. Svaigās citronu, piparmētras un balto aldehīdu virsnotis kontrastē ar spēcīgām un jutekliskām ģerānijas un ananasa sirdsnotīm, perfekti papildinot Y paaudzes vīrieša daudzšķautņainās personības iezīmes. 


Ja vēlies izstarot bagātības auru... 

Douglas

Kajal Perfumes Paris Dahab by Kajal EDP izstaro bagātības auru un tā valkātājas izsmalcināto gaumi. Valdzinošās bergamotes maģija un Granny Smith zaļgano ābolu unikālais raksturs saspēlējas ar pasifloru, ciedru un koriandra sēklām. 


Ja jūti dzirksteļojošu enerģiju sevī... 

Douglas

Kā dzirkstošs šampanietis Desiqual Fresh Bloom atklājas ar aveņu un mangustīna sulu, vēlāk pievēršoties klasisku ziedu un koksnes akordiem. Šis aromāts katru rītu sniegs enerģiju un katru dienu aizpildīs ar laimes sajūtu! 


Ja pavasaris Tevi vilina ārā... 

Douglas

Dzīvības pilnais Dior Homme Sport atspoguļo kustību, brīvību un intensitāti. Citrusaugļu un rozā piparu svaigums apvienojumā ar juteklisku sandalkoka un vetīvera aromātu piepildīs Tevi ar mīlestību, smiekliem un piesātinātiem sapņiem. 


Ja uzskati, ka dzīve ir salda kā medus... 

Douglas

Neatvairāmais, apburošais un atkarību raisošais DKNY Nectar Love EDP vilina ar ekskluzīvo ekstraktu no medus šūnām un neroli, papildinātu ar nektarīna, mandarīna un frēziju svaigumu. 

 
Ja esi iemīlējusies... 

Douglas

Dior Miss Dior Eau de Parfum rada tikpat spēcīgas emocijas kā iemīlēšanās, pateicoties jutekliskajai ziedu kompozīcijai. Tā sirdī saplūst Grass roze ar Damaskas rozi un Balkanu bergamotes svaigumu, papildināta ar rozā pipariem no Reinjona. 


Ja pavasaris ir sagrozījis galvu un sirdi... 

Douglas

Modernais, jutekliskais un provokatīvais  Calvin Klein Obsessed For Men ir kā mīlas stāsts, kura spēks slēpjas jutekliskajā melnajā vaniļā, ko apņem svaigas ciedru lapas un sveķains dzintars, kā arī lavanda, greipfrūts un kardamons. 

 


Kurš ir Tavs šī pavasara aromāts?


*Visus šos aromātus ir iespējams iegādāties veikalos Douglas visā Latvijā un e-veikalā douglas.lv