"Tur iekšā laikam kaut kas sāk atvadīties" - Valters Frīdenbergs par jaunumiem cīņā ar vēzi

Mūziķis un mūsu televīzijas kolēģis, raidījuma “Gudrs, vēl gudrāks” vadītājs Valters Frīdenbergs šonedēļ atgriezīsies Berlīnē, lai saņemtu pēdējo kursu vēža ārstēšanā. Ārstu doto atpūtas laiku starp ķīmijterapijas kursiem viņš izmanto, lai strādātu. Nofilmēti visi šīs sezonas noslēguma raidījumi. Bet vasara Valteram paies koncertos ar grupām “Tumsa” un “Putnu balle” un piedaloties Latvijas simtgadei veltītos uzvedumos.

Kadrs no raidījuma

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kadrs no raidījuma

Latvijas Televīzija ar Valteru tikās Pumpuru vidusskolā, kur viņš viesojās pie 5.klases. Viņš atgriezies darbā televīzijā un šobrīd strādā pie raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks". Berlīnes ārstu doto atvaļinājumu starp divām ķīmijterapijām Valters izmanto, lai strādātu.

Tā viņam ir arī vislabākā atpūta, atzīst pats. "Jūtos pilnīgi nesalīdzināmi ar to, kā bija novembrī, decembrī. Varbūt spēka izturība nav tik liela, nevar tādus lielus fiziskus darbus darīt, bet ir enerģija, gribās kaut kur iziet ārā," teic mūziķis. Viņš atzīst, ka pašsajūta pēc ārstēšanās Berlīnē ir uzlabojusies un domā, ka vēzis "tur iekšā" sāk atvadīties. Vairāk par to, kā Valteram klājas šobrīd, skaties Aijas Kincas sagatavotajā sižetā:

 

Reklāma
Reklāma