Prātam neaptverami - ar 3 cilvēku nāvi - beidzas incesta mīlestība, kas nesen šokēja visu pasauli

Visa Ziemeļkarolīna (ASV) šobrīd seko līdzi notikumiem Pladlu ģimenē, kas kļuva bēdīgi slavena pēc tam, kad par savu mīlestību paziņoja Stīvens Pladls (42) un viņa meita Keitija (20).

 

Asinsbalss abu starpā bija izrādījusies tik spēcīga, ka pāris to sauca par mīlestību. Nu vairs neviens no viņiem nav dzīvi. (Foto: AFP)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Asinsbalss abu starpā bija izrādījusies tik spēcīga, ka pāris to sauca par mīlestību. Nu vairs neviens no viņiem nav dzīvi. (Foto: AFP)

Vīrietis nogalinājis gan sevi, gan savu meitu, kas vienlaikus bija viņa sieva un mīļotā, gan arī abu kopējo bērnu, ziņo "Fox News". Īsi pirms pašnāvības Stīvens Pladls paspējis piezvanīt savai mātei, kura momentāni zvanījusi glābēju centrālei 911.

Kā izriet no pašlaik zināmās informācijas, Stīvens Pladls savai mātei atzinies, ka nogalinājis savu sievu un mazuli, septiņus mēnešus veco Benetu. Par puisēnu Benetu kopš bērna dzimšanas rūpējās Stīvena māte, kad par viņa attiecībām ar Keitiju sākās krimināldrāma - jo incests ASV nav atļauts. 

911 piezvanīja Stīvena māte, satraukti vēstot "ak, dievs, viņš nogalināja bērnu! Sieva viņam vakar pa telefonu paziņoja, ka aiziet... Es nespēju noticēt, ka šis viss notiek," vēsta dienesta ierakstītais materiāls. 

Pladlu pāra mājas no mājām, kur dzīvoja puisēns pie tēva mātes, atrodas netāla brauciena attālumā. Trešdien Stīvens bērnu paņēmis no mazuļa pastāvīgās mītnesvietnes un aizvedis uz savām mājām Naitdeilā, Ziemeļkarolīnā. Ceturtdienas rītā ap pl.9 mazuli policija atrada mirušu. Bērna māte šo māju bija pametusi jau agrāk un apmetusies Ņujorkā pie ģimenes, kas viņu adoptēja, taču tagad bijusi mājās. Arī viņu - savu meitu un bērna māti - Pladls nogalinājis. Pats tēvs un savas meitas vīrs Stīvens Pladls izdarījis pašnāvību pēc tam, kad nogalinājis savu atvasi un sievu-meitu, ziņo ASV mediji. 

Par ko ir stāsts?
Februārī Jauns.lv rakstīja, ka Ziemeļkarolīnā (ASV) plašu rezonansi izsaucis incesta gadījums: 42 gadus vecs vīrietis paziņojis, ka apņems par sievu sevis paša meitu, 20 gadus vecu sievieti.

Pagājušajā gadā Stīvens un Keitija Pladli laiduši pasaulē savu kopējo mazuli, kas esot "mīlestības bērns". Mīlētāji arī paguva izziņot par gaidāmajām kāzām, taču tēva un meitas plānus apturējusi Ziemeļkarolīnas policija, abus aizturot.

Reklāma
Reklāma

Pērnā gada septembrī piedzima Pladlu puika, taču Ziemeļkarolīnā incests ir krimināli sodāms - par to draud 10 gadi cietumā. Sākās tiesa. Līdz tam viņi no aizturēšanas izolatoriem atbrīvoti pret drošības naudu. Lietu izskatīs Virdžīnijā, kur arī Pladlu attiecības sākušās un attīstījušās, uzskata izmeklētāji.


Kā sākās incestuālais mīlasstāsts
Kā liecina pieejamā informācija, Stīvens Pladls un Keitijas māte no Keitijas atteikušies, kad viņa vēl bijusi zīdainis. Tādējādi bērns nonāca adopcijā. Izmantojot "Facebook", 2016.gadā tēvs savu meitu atradis. Visus šos gadus Pladls dzīvojis laulībā kopā ar Keitijas māti, abiem ir vēl divi bērni - meitenes, kas būtībā ir Keitijas māsas.

Tajā pašā gadā Keitija pārcēlusies dzīvot pie sava tēva, mātes un māsām, taču starp viņu un tēvu esot uzplaukusi mīlestība. Vīrietis no sievas izšķīries 2017.gada martā, un un jau maijā māte uzzinājusi, ka meita ir stāvoklī no viņas nu jau bijušā vīra.

Uzzinot par gaidāmajām laulībām starp tēvu un meitu, par šo gadījumu ieinteresējās štata Bērnu lietu ministrija, un juridiskais analītiķis Tods Stouns ASV telekanālam WTVR-TV paudis, ka šis gadījums ir ārkārtīgi sarežģīts "no visām pusēm". Tas ir "diezgan unikāls faktu kopums," sacīja jurists. Abus apcietināja pērnā gada novembrī, un pagājušajā nedēļā sākusies incesta lietas iztiesāšana.

 

Informācija no portāla Kasjauns.lv