"Sudden Lights" sniegs pirmo solo koncertu mūzikas namā "Daile"

Pašmāju grupa “Sudden Lights” aicina uz savu pirmo solo koncertu 12. aprīlī, plkst. 19:00 Mūzikas namā “Daile”, kur klausītājiem tiks atskaņota albuma “Priekšpilsētas” programma. Šis koncerts atšķirsies ne tikai ar gaisotni, bet pulcēs uz skatuves arī mūzikālos draugus. 

Iespāja dzirdēt grupu Sudden Lights klātienē!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iespāja dzirdēt grupu "Sudden Lights" klātienē!

“Sudden Lights” debijas albums “Priekšpilsētas” klajā nāca 2017. gada rudenī, un kopš tā izdošanas puiši ieguvuši arvien plašāku atzinību. Lielu auditoriju “Sudden Lights” pārsteidza ar dalību konkursā “Supernova”, un grupa ir priecīga, ka viņu daiļrade sasniegusi daudz dzirdīgu ausu visā Latvijā. “Sudden Lights” ģitārists Kārlis Matīss Zitmanis komentē: “Protams, ka uz mums gulstas liela atbildība nepievilt jauniegūtos klausītājus, tāpēc būs arī pāris pārsteigumi 12. aprīļa koncertā. Uzstāšanos gaidām ar īpaši lielu prieku, jo tas ir mūsu pirmais solo koncerts, liels lepnums.”

 

Līdz šim grupa “Sudden Lights” ir uzstājusies festivālā “Laba daba”, Latvijas 1. Rokkafejnīcā, Spīķeru koncertzālē un neskaitāmos pasākumos visā Latvijā. Tomēr koncerts “Dailē” ir grupas pirmais pašu rīkotais koncerts par godu albumam “Priekšpilsētas”, kas ievadīs grupu radošā gultnē nākamā albuma tapšanai.

 

Īpašajā koncertā skatītājus priecēs arī mūziķe Tīna Šipkēvica, un neizpaliks arī citi muzikāli pārsteigumi. 

Biļetes pieejamas “Biļešu paradīze” kasēs un mūzikas namā “Daile”. 

Reklāma
Reklāma

Seko grupai sociālajās vietnēs - Facebook, Twitter, Instagram un klausies - Spotify!