4 pasaulslavenas sievietes (45+) ironiski, trāpīgi un skaisti izsakās par novecošanu

Viņas, kuras strādā jaunības kulta pārņemtajā Holivudā, zina vislabāk, cik grūti mēdz būt novecot. Katra "noķertā" krunciņa uz viņu sejām ir tabloīdu maize.

Dženifera Anistone ļoti labi zina, ko nozīmē Holivudas spiediens būt nenovecojošai.

FOTO: Shutterstock.com

Dženifera Anistone ļoti labi zina, ko nozīmē Holivudas spiediens būt nenovecojošai.

Četras Holivudas aktrises pēc 45, kuras vienmēr ir cienītas un apbrīnotas viņu dabiskā skaistuma dēļ, stāsta, kāpēc vajag ļauties šim procesam viegli un bez nožēlas.

Džuliana Mūra

 

Džuliana Mūra (57)
"Nekādu "Ak, nē! Man drīz būs 40!" Tu varētu būt mirusi! Tāpēc izbaudi! Novecot ir privilēģija," saka aktrise.

Viņa norāda: "Pat filmu scenārijos tēli tiek raksturoti kā "novecojoši". Bet visi taču noveco! Kad grāmatu vai filmu varoņi cenšas šo dabisko procesu apturēt, tas nekad nebeidzas labi. Man šķiet, ka izbaudīt katru konkrēto vecumu ir svarīga dzīves sastāvdaļa," turpina Mūra.

 

Dženifera Anistone (49)
Dženifera Anistone ļoti labi zina, ko nozīmē Holivudas spiediens būt nenovecojošai. Viņa sacījusi, ka ir redzējusi, ko sievietes šī spiediena dēļ sev nodara. Viņa ir pateicīga, ka varējusi mācīties no citu kļūdām un savā sejā neinjicē visus tos, kā viņa pati saka, mēslus. 

"Es redzu viņas, un mana sirds lūst. Es domāju: "Ak, Dievs, ja vien tu zinātu, cik daudz vecāka izskaties"," stāsta Anistone, kuru visā pasaulē tik ļoti ciena par pieturēšanos pie dabiska skaistuma. 

Dženifera AtisoneViņa turpina: "Viņas mēģina apturēt pulksteni, un viss, ko mēs redzam, ir nedrošs cilvēks, kurš neļauj sev vienkārši novecot."

Reklāma
Reklāma

 

Halle BerijaHalle Berija (51)
"Kad tu redzi visus sev apkārt to darām, pienāk brīži, kad sāc domāt - lai izdzīvotu šajā biznesā, varbūt arī man to vajag? Es nemelošu un neteikšu, ka šādas domas nekad neiešaujas man prātā, jo vienmēr kāds man iesaka: "Zini, ja izdarītu mazliet no tā vai šitā, paceltu augšā to vai šo, tad būtu mazliet labāk."," viņa stāsta.

Aktrise saka: "Novecošana ir dabiska, un tas notiks ar mums visiem... Es tikai gribu izskatīties kā es pati, pat tad, ja tā ir manis vecāka versija. Es domāju, ka tad, ja jūs darāt pārāk daudz kosmētisku lietu, jūs savā veidā kļūstat par kādu citu."

Kamerona Diaza

 

Kamerona Diaza (45)
"Tas ir tā, it kā mēs būtu izgāzušies, jo nesaglabājāmies mūžīgi 25 gadus vecas. Tā, it kā mēs būtu neveiksminieces. Kā personiskā neveiksme. Tā, it kā tā būtu mūsu vaina, būt 40 gadus vecām un vairs neizskatīties uz 25. "Ak, es atvainojos. Piedodiet, ka man neizdevās uzveikt dabu!" - ironizē kinozvaigzne.

Viņa turpina: "Es uzskatu, ka novecošana ir privilēģija. Man šķiet, ka tas ir kas tāds, ko darīt ir liels gods!"

 

Informācija no portāla Kasjauns.lv