Pistāciju pudiņa cepumi

Vismaz viena diena nedēļā jāievēl par našķu dienu, kad var izpausties virtuvē un sameistarot gardumus. Vienā no šīm īpašajām dienām noteikti jāiekļauj pistāciju cepumi!

Galvenais noteikums-uztaisīt tik daudz, lai nesanāk pārnašķošanās!:)

FOTO: Shutterstock.com

Galvenais noteikums-uztaisīt tik daudz, lai nesanāk pārnašķošanās!:)

Sastāvdaļas:

  • glāze cukura
  • pusglāze mīksta sviesta
  • viena ola
  • pusglāze skābā krējuma
  • 1/4 glāzes piena
  • pistāciju pudiņa maisījums
  • pustējkarote sāls
  • pustējkarote cepamās sodas
  • 2 glāzes miltu
  • 2 glāzes baltās šokolādes čipsu
  • pusglāze sadrupinātu pistāciju

 

Gatavošana:

  • Cukuru un sviestu sajauc kopā. Tiem pievieno olu, skābo krējumu, pienu un pudiņa maisījumu.
  • Atsevišķā bļodā sajauc miltus, sāli un cepamo sodu.
  • Miltu un sodas sajaukumu rūpīgi pievieno pudiņa maisījumam un sajauc, līdz viss ir kārtīgi izmaisījies.
  • Klāt pievieno baltās šokolādes čipsus un sadrupinātās pistācijas, vienmērīgi izmaisa.
  • Ar ēdamkaroti maisījumu kārto ietaukotā cepamtraukā.
  • Cep 200 grādos 10 minūtes. Atļauj atdzist 5 minūtes.

 

 

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

 

 

 

 

 

Sastāvdaļas