Dažādu aizdevumu jautājumos izglītojiet sevi ar Compeuro.lv portālu

Tajās pasaules valstīts, kurās ir augsti attīstīti ekonomiskie procesi, līdztekus standarta finanšu instrumentiem – bankām un pasta nodaļām, jau nozīmīgu laika sprīdi pastāv arī kāds cits finanšu formāts – īstermiņa aizdevums jeb kā to vislabāk pazīst tautā – ātrie kredīti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šāds aizdevumu tips vispirms savu popularitāti guba lielajās attīstības valstīs, piemēram, ASV, Kanādā un Austrālijā, tālāk šim piemēram sekoja arī lielākajā daļā no Eiropas valstīm. Jā, tajā skaitā Latvijā! Īstermiņa, ātri kredīti Latvijas patērētājam pirmo reizi tika piedāvāti 2007. gadā, kad ar šo jaunumu klajā nāca kāds somu uzņēmums. To ātri pamanīja arī citi finanšu pakalpojumu sniedzēji un jau 2009. gadā ātrie kredīti tika uzskatīti par vienu no straujāk augošajiem uzņēmējdarbības veidiem Latvijā. Vienā brīdī ātros kredītus latviešu patērētājam jau piedāvāja vairāk nekā piecdesmit dažādu nebanku aizdevējiem. Pakalpojumu klāsts līdz ar konkurences pieaugumu tikai paplašinājās, cilvēkiem sāka palikt arvien grūtāk orientēties neskaitāmos, ļoti līdzīgos piedāvājumos un sāka mākt šaubas, vai viņi patiešām saņem izdevīgāko kredītu no visa piedāvājuma klāsta.

Lai izglītotu patērētājus ātro kredītu jautājumos, 2008. gadā darbību uzsāka Compeuro.lv portāls, ar mērķi sniegt palīdzīgu roku kredītņēmējiem lēmuma pieņemšanā par piemērotākā kredīta izvēli. Compeuro sāka apkopot visu kredītdevēju piedāvājumu portfeļus un izmantojot salīdzināšanas tabulas salīdzināja piedāvātos pakalpojumus savā starpā. Desmit gadu laikā šis portāls ir paplašinājis savu darbību un papildus piedāvā saviem patērētājiem arī izziņas pilnus materiālus par visdažādākajiem finanšu jautājumiem, kas varētu skar ikviena indivīda mājsaimniecību. Compeuro mājaslapā esošā platforma kalpo par vidi, kurā jebkurš interesents var iegūt visu populārāko Latvijas kredītdevēju piedāvājumus vienā vietā un īsā laikā.

Pašās kredītu salīdzināšanas tabulās uzsvars ir likts tikai uz pašu būtiskāko informāciju:

Reklāma
Reklāma
  • Aizdevēja nosaukums un logo;
  • Aizdevuma iespējamais saņemšanas laiks;
  • Vai pirmais aizdevums pieejams bez procentiem vai tomēr nē;
  • Maksimālā aizdevuma summa, kas piešķirama pirmo reizi;
  • Maksimālā aizdevuma summa, kas piešķirama atkārtotam aizdevumam;
  • Vai aizdevuma sniedzējs ir LNKA biedrs;
  • Kāds ir minimālais un maksimālais aizdevuma ņēmēja vecums;
  • Aizdevēja darba laiks.

Jums ir iespēja veikt kredītu salīdzināšanu pa dažādām grupām un pēc dažādiem kritērijiem, tādā veidā veiksmīgi atlasot tieši sev visizdevīgāko kredīta veidu. Portāla sākumlapā regulāri tiek atjaunota informācija par mēneša labākajiem kredītdevējiem un to piedāvātajām akcijām, pazeminātām procentu likmēm, bezmaksas aizdevumiem  vai īpašām dāvanām jaunajiem vai patstāvīgajiem klientiem. Compeuro ietaupa jebkura potenciālā kredītņēmēja laiku, saīsinot veicamo darbību skaitu, lai īsā laikā izanalizētu aktuālo informāciju tirgus piedāvājumā. Ietaupīto laiku varēsiet izlietot, lai pārliecinātos paši par savu budžetu un personīgo finanšu stāvokli un izvairītos no nepārdomātas un bezatbildīgas rīcības uzņemoties kredītsaistības, kuras iespējams nespēsiet pildīt. Compeuro.lv aizdevumu un ātro kredītu salīdzināšanas portālā atradīsiet informāciju par vairāk nekā trīsdesmit dažādiem kredītdevējiem, kuri savu darbību īsteno Latvijā, kā arī jums ir iespēja iepazīties ar plašu atsauksmju aprakstiem par katru konkrēto kreditoru un īsceļiem uz viņu oficiālajām mājaslapām. Portāla komanda sagatavojusi arī plašu informāciju par to, kā apvienot kredītus Latvijā, un kas ir jāņem vērā, ja plānojat izvēlēties tieši šo risinājumu efektīgākai parādu atmaksai.

Neatkarīgi no tā, kam un kādās situācijās vēlēsieties izmantot plānoto īstermiņa aizdevumu, visticamāk, to atradīsiet šajā portālā kādā no tā sadaļām – pie ātrajiem kredītiem, patēriņa kredītiem, kredītlīnijām, hipotēkas, auto kredīta un līzinga, vai dažādiem citiem naudas aizdevumiem. Parocīgi būs mājaslapas jaunumiem sekot līdzi arī sociālajos tīklos, piemēram, Twitter zem lietotājvārda @CompEuroLV.