Pakaviņš - lielisks palīgs mammai gaidību laikā un mazulim piedzimstot

Ikviena māmiņa zina, cik ļoti svarīgs grūtniecības laikā ir labs miegs un cik grūti ir “iekārtoties” gulēšanai pēdējos grūtniecības mēnešos. Saprotam, ka jāizguļas pirms ierodas mazulis, bet ir vieglāk to pateikt, nekā izdarīt! Gribas uzkrāt spēkus un enerģiju, kas būs tik nepieciešama, ierodoties gaidītajam mazulim.

Apskatiet un iegādājaties grūtnieču pakaviņu www.woolyorganic.com un Wooly Organic veikalā Miera ielā 15, Rīgā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Apskatiet un iegādājaties grūtnieču pakaviņu www.woolyorganic.com un Wooly Organic veikalā Miera ielā 15, Rīgā.

Šogad esam sākuši piedāvāt mūsu Wooly Organic grūtnieču un mazuļa pakaviņu.
Tas ir lielisks atbalsts māmiņai grūtniecības laikā gan atbalstot muguru sēžot, gan māmiņas punci gulēšanas laikā. 

Sēdus stāvoklī spilvens – pakavs palīdzēs atbalstīt noslogoto muguras lejas daļu, kakla un plecu zonu, bet, guļot uz sāna un ar kājām apķerot to, tiks atbalstīts māmiņas vēders. Tāpat arī iespējams atslābināt kājas, noņemot smaguma un noguruma sajūtu.

Tas palīdz atbrīvoties māmiņas ķermenim un sniedz patīkamu komforta sajūtu gaidīšanas laikā. Mūsu pakaviņš ir izmantojams gan mammai mazuļa gaidīšanas laikā, gan mazulim piedzimstot.
 

Pakaviņš pildīts ar kukurūzas šķiedras pildījumu, kas nodrošina  to, ka tas lietojot un mazgājot nesaplaks un nemainīs formu


Tas ērti izmantojams barojot mazuli. Apliekot pakaviņu ap savu vidukli un atbalstot uz tā savu roku, māmiņa var ērti barošanas laikā turēt mazuli, neradot saspringumu. To var izmantot gan barojot ar krūti, gan no pudelītes.


Guldot mazuli uz dīvāna, pakaviņš lieliski ieskaus mazuli, dodot tam drošības sajūtu un māmiņai mieru. Mazulim augot, pakavu var novietot uz grīdas, veidojot barjeras, kas, mazulim rotaļājoties, jāpārvar.

Reklāma
Reklāma

Grūtnieču pakavs noteikti ir tas pirkums, kas noderēs ilgam laikam. Piesakoties mazulim, sievietes nereti piemirst padomāt un parūpēties pašas par sevi, tāpēc gribam, lai šis spilvens sniedz jaunajai māmiņai vislielāko atbalstu gan gaidīšanas laikā, gan mazulim ierodoties pasaulē.


Wooly Organic pakaviņa pārvalks ir no biokokvilnas auduma, tā ārējais pārvalks ir ar rāvejslēdzēju, kas ļauj to ērti noņemt un izmazgāt. Pakaviņš pildīts ar kukurūzas šķiedras pildījumu, kas nodrošina  to, ka tas lietojot un mazgājot nesaplaks un nemainīs formu. Iespējams iegādāties arī papildus pārvalciņus.

Apskatiet un iegādājaties grūtnieču pakaviņu www.woolyorganic.com un Wooly Organic veikalā Miera ielā 15, Rīgā.

Jauku gaidīšanu!