Sieviete kaimiņu dzīvokļa vannā Rīgā atrod asinīm notraipītu zēnu, kuru piekāvis patēvs

8. februārī pulksten 19.48 Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju no kādas ārstniecības iestādes par sešus gadus vecu puisēnu, kurš ar pamatīgiem miesas bojājumiem nogādāts slimnīcā. Ārsti izteica bažas par iespējamu vardarbību ģimenē, informē Valsts policijā.

 

Piekautā zēna aizturētais patēvs. (Foto: Rīgas pašvaldības policija)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Piekautā zēna aizturētais patēvs. (Foto: Rīgas pašvaldības policija)

Ierodoties slimnīcā, viens no likumsargiem devās pie ārsta. Mediķis pastāstīja, ka zēnu atradusi kaimiņiene. Sieviete, atnākot zēnu pieskatīt, devusies uz vannas istabu, kur vannā atradusi ar asinīm notraipītu bērnu. Zēns nekavējoties nogādāts slimnīcā.

Ārstniecības iestādes uzgaidāmajā telpā bija ieradies arī kāds vīrietis, kurš konfliktēja ar slimnīcas personālu. Viņš policistiem stādījās priekšā kā zēna tēvs. No vīrieša bija jūtama spēcīga alkoholam raksturīgā smaka. Pārrunu laikā vīrietis palika agresīvs un atteicās doties līdzi kārtības sargiem, līdz ar to viņiem nācās pielietot fizisku spēku, lai kungu aizturētu.

Notikuma vietā sagaidīti Valsts policijas darbinieki turpmāko procesuālo darbību veikšanai. Vēlāk atklājās, ka vīrietis policistiem nosaucis nepareizus datus, proti, uzdevies par bērna bioloģisko tēvu, lai gan patiesībā bijis patēvs.

Reklāma
Reklāma

 

Informācija no portāla Kasjauns.lv