7 iemesli, kāpēc vīriešiem patīk sievietes, kuras nekrāsojas

Sievietes vēlas būt pēc iespējas pievilcīgākas, tāpēc katru dienu velta daudz uzmanības savam izskatam. Un pirms pirmā randiņa daža pat stundu pavada pie spoguļa, lai atstātu pēc iespējas labāku iespaidu uz Viņu. Satriecoša kleita, dievīgs meikaps, dārgas smaržas... Bet vai tas viss ir vajadzīgs? Lūk, septiņi iemesli, kāpēc vīrieši patiesībā dod priekšroku dabiska izskata sievietēm, kuras nelieto meikapu un pārāk nepucējas.

Vai zināji, ka, pēc jaunākajiem pētījumiem, apmēram 75% vīriešu labāk patīk dabiska izskata sievietes, kuras nelieto dekoratīvo kosmētiku?

FOTO: Shutterstock.com

Vai zināji, ka, pēc jaunākajiem pētījumiem, apmēram 75% vīriešu labāk patīk dabiska izskata sievietes, kuras nelieto dekoratīvo kosmētiku?

Sieviete bez grima izskatās dabiskāk
Vai zināji, ka, pēc jaunākajiem pētījumiem, apmēram 75% vīriešu labāk patīk dabiska izskata sievietes, kuras nelieto dekoratīvo kosmētiku? Tici, ir ļoti maza varbūtība, ka vidusmēra vīrietis (ja vien viņš nav profesionāls stilists vai grima speciālists) pamanīs tos tavus mazos „defektus”, kuri, tavuprāt, tev piemīt. Vīrieši lielākoties novērtēs koptēlu. Ja esi pašpārliecināta un interesanta, tu viņa acīs izskatīsies arī pievilcīga. Tu krāsojies, lai tava seja būtu skaistāka, taču vīrieši lielākoties novērtē kopējo iespaidu un detaļām nemaz nepievērš uzmanību.

Nav noslēpums, ka 30 gadu veca sieviete randiņam gatavojas vidēji stundu, un vismaz 20 minūtes no šā laika viņa veltī meikapa uzklāšanai. Tas nepavisam neizklausās ilgi – protams, ja vien neesi vīrietis. Vīrieša gatavošanās randiņam parasti nenotiek ilgāk par 30 minūtēm, bet dažiem pietiek pat ar 30 sekundēm. Kur ir problēma? Ja viņš neplāno veidot ar tevi nopietnas attiecības, problēmas nav. Bet iztēlojies, kas notiks, ja dzīvosiet kopā un viņš tevi uzaicinās doties vakariņās. Tu taisīsies veselu stundu, bet viņš tiks galā pusstundas laikā. Nu, varbūt atlikušo pusstundiņu viņš varēs pagaidīt, pasēžot ar atkorķētu alus pudeli pie televizora, un... pēc tam klausīties tavus pārmetumus. Bet, ka ja tu nekrāsojoties ietaupītu 20 minūtes, jūs abi būtu gatavi apmēram vienā laikā.

 

Viņiem nevajag atbildēt uz jautājumu „Kā es izskatos?”
Tu piekritīsi – lielākā daļa sieviešu (ja ne visas) pēc uzkrāsošanās un uzpucēšanās jautā vīram, kāds tad ir procesa rezultāts. Protams, viņas cer sagaidīt tikai vienu atbildi. Zini, vīriešus tracina ne vien šis jautājums, bet arī fakts, ka viņiem ir obligāti jāsniedz tāda atbilde, kādu sieviete cer saņemt. Tieši tāpēc tavs mīļotais klusībā cer, ka reiz tu aizmirsīsi uzkrāsoties un viņam vairs nevajadzēs atbildēt uz muļķīgiem jautājumiem.

 

Krāsošanās ir darbība bez jebkādas loģikas
Vīrieši ir pieraduši visās situācijās vadīties pēc loģikas principiem. Kad vīrietis skatās uz karstas tējas tasīti, kurai cieši blakus nolikts gabaliņš šokolādes, viņš redz, ka karstās tējas ietekmē šokolāde pamazām kūst. Kad sieviete skatās uz tējas tasi un šokolādi, viņa redz divas lietas – tasīti un šokolādi. Tāpēc situācija, ka sieviete sākotnēji krāsojas tādēļ, lai izskatītos vecāka, bet vēlāk tādēļ, lai izskatītos jaunāka, viņiem šķiet pilnīgi neloģiska. Un neloģiskas darbības viņus vienkārši kaitina.

 

Reklāma
Reklāma

Sievietēm, kuras nekrāsojas, mazāk laika jāpavada veikalos
Krāsoties nozīmē pirkt kosmētiku. Pirkt kosmētiku nozīmē stundām ilgi pavadīt kosmētikas veikalos. Vīrietim, kurš pat nesaprot, esi tu šodien uzkrāsojusi seju vai neesi, tas šķiet pilnīgs absurds. Tieši tāpēc nav nekāds brīnums, ka 20% ģimenes strīdu notiek tieši iepirkšanās laikā. Nemaz jau nerunājot par kosmētikai iztērēto kaudzi naudas...

 

Ļoti dīvainas blakusparādības
Sievietes, kuras bez meikapa nav spējīgas parādīties acīs nevienai dzīvai būtnei, uzvedas vairāk nekā jocīgi. Piemēram, ja nav paguvušas piecelties agrāk par vīrieti, tad lec ārā no gultas un jož uz vannasistabu.

 

Lūpukrāsa nav garšīga!
Piekritīsi, ka skūpstīties ar sievieti, kura nav uzkrāsojusies, ir daudz patīkamāk, nekā ēst lūpukrāsu un citus smiņķus.

 

Informācija no portāla Kasjauns.lv