Dažas lieliskas lietotnes, kuras var noderēt ikvienā tālrunī

Ja esat nolēmuši šogad savu viedtālruni lietot nevis mazāk, bet gan produktīvāk, noderēs dažādas darbam, atpūtai un neparedzētiem gadījumiem radītas lietotnes. 

Dažas lieliskas lietotnes, kuras var noderēt ikvienā tālrunī

FOTO: Shutterstock.com

a esat nolēmuši šogad savu viedtālruni lietot nevis mazāk, bet gan produktīvāk, noderēs dažādas darbam, atpūtai un neparedzētiem gadījumiem radītas lietotnes. Samsung apkopojis tās lietotnes, kas pērn iekarojušas lietotāju atzinību un kurām viedtālrunī noteikti būtu jābūt arī 2018. gadā.

Sleep Cycle
Ja šajā gadā esat nolēmuši vairāk laika veltīt savai fiziskajai un emocionālajai labsajūtai, Sleep Cycle būs labākais palīgs. Šī modinātāja aplikācija atgādinās, cikos doties gulēt, un parūpēsies, lai rītu varētu sākt mundrs. Atšķirībā no citām lietotnēm Sleep Cycle modināšanu sāk tajā noteiktajā laika amplitūdā, kad atrodies vieglajā miega fāzē – tādējādi modinātājs nebūs jāatliek no minūtes uz minūti. Turklāt lietotne izmanto viedtālruņa mikrofonu un akselerometru, lai fiksētu miega laikā izdarītās kustības, skaņas un analizētu, kā miega kvalitāti varētu uzlabot.

Datally
Šī vienkāršā aplikācija palīdz lietotājiem sekot līdzi un pārvaldīt mobilo datu lietojumu. Lai optimizētu to lietojumu, tā arī parāda, kura programma izmanto visvairāk mobilo datu. Lietotne arī automātiski piedāvā šo programmu iestatījumus mainīt tā, lai tās darbotos, piemēram, tikai tad, kad esi pieslēdzies bezvadu interneta tīklam. Turklāt kopējai datu apjoma samazināšanai lietotne arī automātiski katru reizi ziņos par tuvumā esošu WiFi un piedāvās tam pieslēgties. 

Reklāma
Reklāma

Feedly
Lietotne Feedly ļauj centralizēti sekot līdz interesējošiem jaunumiem kādā nozarē. Izvēloties informācijas avotus – blogus, portālus, laikrakstus – aplikācija automātiski sagatavos svarīgāko ziņu apkopojumu, lai būtu par visu lietas kursā.