Svinīgā ceremonijā apbalvoti Latvijas labākie ginekologi

Pagājušajā nedēļā tika godināti un sveikti Latvijas labākie ginekologi. Lai noteiktu Latvijas labākos ginekologus, divu mēnešu garumā norisinājās tautas balsojums “Mans labākais ginekologs”, kura laikā ikviens Latvijas iedzīvotājs tika aicināts sūtīt vēstules, stāstīt, kā arī nobalsot par tiem ārstiem ginekologiem, kas ir pelnījuši saņemt pateicību par profesionalitāti, cilvēcību, atsaucību un palīdzību grūtā brīdī. 

Sumina Latvijas labākās ginekoloģes

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sumina Latvijas labākās ginekoloģes

Īpašās balvas  tika pasniegtas septiņās dažādās kategorijās - Labākais ginekologs Kurzemes, Zemgales, Latgales un Vidzemes novados, Rīgas un Rīgas rajonā, MFD Veselības grupas iemīļotākais ginekologs un Mūža ieguldījums.

Svinīgajā noslēguma ceremonijā tika pasniegta balva “Mans labākais ginekologs Latgales novadā”, kuru ieguva  Anita Ločmele.
Kā labākais ginekologs Kurzemes novadā tika atzīta Natālija Gailīte. Par labāko ginekologu Vidzemes novadā kļuva Silvija Lapiņa.
Savukārt balvu “Mans labākais ginekologs Zemgales novadā” ieguva Iveta Bičevska.
Tāpat tika pasniegta balva “MFD Veselības grupas iemīļotākais ginekologs”, kuru ieguva Marina Stepanova.
Par labāko ginekologu Rīgā un Rīgas rajonā tika atzīta Laimdota Berģīte, bet balvu par mūža ieguldījumu saņēma Marija Zvaigznīte.

Kopumā par iemīļotākajiem ārstiem nobalsoja gandrīz 10 000 iedzīvotāju, vislielāko aktivitāti un iesaisti sasniedzot tieši Latgales novadā.

Svinīgās ceremonijas ierakstu būs iespēja vērot telekanālā LNT 25. februārī pulksten 14.50. 

Reklāma
Reklāma