Palīdzēsim divu meitu māmiņai atgūties no krūts vēža!

Vēzis ir smaga un iznīcinoša saslimšana, kuru mūsdienās arvien biežāk izdodas apturēt, pateicoties jaunām medicīnas iespējām, bet diemžēl šai saslimšanai ir arī otra, tumšā puse: ikdiena nebeidzas ar valsts minimālo nodrošināto ārstniecības procesu onkoloģiskajiem pacientiem. Lūk, šis ir stāsts par Lieni Aleksandru Āboliņu, kam ļoti vajadzīga līdzcilvēku palīdzība.

Foto no privātā arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no privātā arhīva.

Lienei pašlaik klājas ļoti smagi. 2017. gada jūlijā viņai tika konstatēts krūts vēzis. Tagad ir 2018. gada janvāris un cīņa ar to Lienei ir laupījusi gandrīz visas viņas fiziskā un garīgā spēka rezerves.

Paldies Dievam, Lienei ir brīnišķīga ģimene ar vīru Jāni un divām meitiņām 7gadīgo Madaru un 5gadīgo Astru. Vīrs Jānis ir atstājis darbu, lai pilnībā rūpētos par Lieni un meitiņām.

Tādēļ nekādu finansiālu līdzekļu viņiem vairs nav un ir pienācis brīdis, kad blakus Lienes slimībai klāt nācis ir arī emocionālais slogs, ka viņas ģimene finansiāli pašu spēkiem vairs nevar tikt galā, tāpēc nākas lūgt līdzcilvēku finansiālu atbalstu.

Lienei ir ļoti nepieciešami līdzekļi zāļu, uztura bagātinātāju, pārsiešanu un sistēmu nodrošināšanai, nemaz nerunājot par ikdienas sadzīviskās puses izmaksām.

 

 

Lieni pazīst daudzi, kuri pie viņas mācījušies Alises Rozes studijā, kopā studējuši un darbojušies RTU Studentu parlamentā un MEHu pašpārvaldē, kā arī tikušies Personības pilnveidošanas centrā un Montessori bērnu mājā – cilvēki, kurus viņa ir atbalstījusi un iedvesmojusi ar savu dzīvesveidu un radošo garu.

Reklāma
Reklāma


Un tikpat daudz ir arī to, kuri Lieni nepazīst, bet, neraugoties uz to, var viņai palīdzēt, lai palīdzētu kaut nedaudz atvieglot šīs jaukās ģimenes ikdienu tik grūtajā dzīves pārbaudījumā.

 

Mums tieši šodien ir iespēja dāvāt savu atbalstu kādam līdzcilvēkam, kam tik ļoti ir vajadzīga mūsu palīdzība. 

Lūgums ziedot cīņai ar vēzi, ieskaitot kaut pavisam nelielu naudiņu uz Lienes vīra kontu (Jānis Batars, LV15HABA0551044623918), jo pašlaik viņai pašai tikt līdz bankai būtu pārāk apgrūtinoši.

 

Avots: http://atbalstisimlieni.simplesite.com