Mammas pieredze: “Lodger Bunker guļammaiss ir lielisks palīgs ikdienā!”

Pirms pavisam neilga laika mamma Sanita kopā ar savu dēliņu izmēģināja Lodger Bunker vissezonas guļammaisu. Pēc testa mamma atzina: “Kvalitatīvs, ērti lietojams un bērnam ideāli piemērots. Lodger guļammaiss ļoti atvieglo ikdienu un pastaigas nesākas ar lielu tuntulēšanos vairākās kārtās.”

Nevaru nepieminēt produkta kvalitāti, viss ir tik pārdomāts un izmantotie materiāli ļoti patīkami ādai.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nevaru nepieminēt produkta kvalitāti, viss ir tik pārdomāts un izmantotie materiāli ļoti patīkami ādai.

Iepazīsties, ko Sanita stāsta par Lodger Bunker vissezonas guļammaisu.

 

Lodger Bunker vissezonas guļammaisu ir ērti lietot ratos ar mazuli ejot pastaigās, nav nepieciešamas segas, biezs kombinezons vai speciāls ratu pārklājs. Liels pluss ir tas, ka patiešām var iztikt bez biezajām drēbēm, par kuru uzvilkšanu dēls nav īpaši priecīgs. Kreņķu pilns pastaigas sākums uzreiz atkrīt. 

 

Šī modeļa lielais pluss ir tas, ka virsējā kārta ir ūdensnecaurlaidīga, tajā pašā laikā tas ir elpojošs un bērns nesasvīst

 

Mazulis ir siltumā, jo guļammaisam ir divas kārtas, kur katru var lietot atsevišķi. Laikam kļūstot siltākam, varēsim izmantot tikai vienu no kārtām. Guļammaisu iespējams viegli aiztaisīt ar speciāli paredzētiem klipšiem. Dēlam pirms pastaigas uzvelku plānu kārtu drēbju, tikai cepure ir biezāka, lieku mazo ratos, kur jau ieklāts Lodger, aiztaisu tā malas un esam gatavi pastaigai.


Reklāma
Reklāma

 

Šī modeļa lielais pluss ir tas, ka virsējā kārta ir ūdensnecaurlaidīga, tajā pašā laikā tas ir elpojošs un bērns nekad nesasvīst. Ja nu vienīgi pati nebūšu mazo par biezu saģērbusi.

 

Lodger Bunker vissezonas guļammaisu iespējams likt arī ratu sporta daļā, jo guļammaisam paredzētas speciālas vietas, kur izvērt drošības jostas, lai mazo piesprādzētu no iekšpuses. Tāpat nav vajadzīgs papildu kāju pārsegs, jo ūdensnecaurlaidīgais materiāls pasargā no vēja un mitruma. Kaut arī neesam mēģinājuši guļammaisu likt autosēdeklītī, arī tas ir iespējams – nekādas ģērbšanas 10 kārtās un viss droši. 

 

Nevaru nepieminēt produkta kvalitāti, viss ir tik pārdomāts un izmantotie materiāli ļoti patīkami ādai. Nav bažu, kad būs jāmazgā veļasmašīnā, tas nebūs deformējies. Šī konkrētā Lodges Bunker Scandinavian Print dizains ir ļoti skaists, brīnišķīgi zīmējumi, dēlam pieaugot, viņš varēs pelēko lāci kārtīgi izpētīt.