Autiņbiksīšu maiņa ārpus mājām

Aktīva mazuļa autiņbiksīšu nomainīšana var būt sarežģīta pat ierastajā vidē, bet vēl sarežģītāka tā var kļūt, ja atrodaties ārpus mājām un varbūt pat nezināt, kur to varēsiet izdarīt.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pampers padoms.

Aktīva mazuļa autiņbiksīšu nomainīšana var būt sarežģīta pat ierastajā vidē, bet vēl sarežģītāka tā var kļūt, ja atrodaties ārpus mājām un varbūt pat nezināt, kur to varēsiet izdarīt.
Ja esat lielveikalā, kafejnīcā vai pat lidmašīnā, uzvelkamo autiņbiksīšu lietošana palīdzēs vieglāk nomainīt autiņbiksītes aktīvam mazulim (no aptuveni 6 mēnešu vecuma).


Sagatavojieties
Salieciet visu autiņbiksīšu nomainīšanai nepieciešamo, piemēram, uzvelkamās autiņbiksītes, salvetes u.c., nelielā maisiņā autiņbiksīšu somā, lai ātri varētu paņemt vajadzīgo.


Alternatīvas, ja nav pieejams pārtīšanas galdiņš
Ja mazulis jau staigā, varat pamēģināt nomainīt autiņbiksītes, kad viņš stāv; tas ir neticami viegli, ja lietojat uzvelkamās autiņbiksītes.
Kad mazulis stāv, vienkārši atplēsiet sānu maliņas un noņemiet autiņbiksītes.
Notīriet mazuļa dibentiņu, un tagad mazulis var iekāpt tīrās uzvelkamajās autiņbiksītēs.
Ja pārtīšanas galda tuvumā nav vai arī tas ir pārāk netīrs, varat atrast pagaidu alternatīvu, piemēram, izmantot automašīnas bagāžas nodalījumu, ratiņus ar pilnībā nolaistu atzveltni vai vienkārši paklāt sedziņu sausā zālienā.
Ja nav citu iespēju, varat izmantot soliņu, vilciena sēdekli vai leti pie izlietnēm sabiedriskajā tualetē, tikai atcerieties virsmu vispirms notīrīt ar mitrajām salvetēm mazuļiem.

Reklāma
Reklāma


Atcerieties: ar vienu roku vienmēr turiet mazuli, lai viņš nenoveltos vai nenorāpotu no virsmas!


Ja tuvumā nav pieejams tekošs ūdens, varat izmantot mazuļiem paredzētās mitrās salvetes, lai notīrītu rokas pirms un pēc autiņbiksīšu nomainīšanas.
Protams, jūsu mazulis nepārtraukti vēlēsies iepazīt apkārtni.
Ar visu nepieciešamo somā un šiem padomiem autiņbiksīšu nomainīšana izdosies gluži veiksmīgi.
Tādējādi gan jums, gan mazulim būs mazāk uztraukumu, dodoties ārpus mājām.

Avots: Pampers.com