Daļa vīriešu ir diezgan izvirtuši – jeb Seksa padomi no 1894. gada grāmatas laulātajiem (18+)

Pirms daudziem, daudziem gadiem, 1894. gadā Ruta Smaitere, metodistu baznīcas mācītāja Smaitera mīļotā sieva, nākusi klajā ar vairākiem padomiem par to, kā trauslajām sievietēm izdzīvot briesmīgajā pasaulē, kur eksistē baiss un nenormāli kaitinošs sekss, kas tik ļoti patīk šausmīgajiem vīriešiem.

Ļoti, ļoti seni attiecību padomi!

FOTO: Shutterstock.com

Ļoti, ļoti seni attiecību padomi!

Godīgai Viktorijas laiku sievietei šī rupjā lieta, protams, nekādā ziņā nevarēja patikt. Tāpēc Smaiteres kundzes padoms ir šāds: “Dod mazāk, dod retāk, bet pats galvenais – dod negribīgi. Jo vairākums vīriešu, ja viņiem to atļautu, pieprasītu seksu gandrīz katru dienu.”

Un arī mīts par sāpošu galvu nav radies vakar. “Šajā jautājumā sieviešu labākie draugi ir – slimības un izlikšanās, ka nāk miegs vai sāp galva.”

 

Izlīguma sekss tolaik absolūti nebija cieņā. “Strīdi, kaprīzes, skandāli un ģimenes scēnu sarīkošana arī var būt labs līdzeklis, kā “atvēsināt” vīrieti. Īpaši, ja tas tiek izprovocēts vēlu vakarā.” 

Solis pa labi vai pa kreisi vērtējams kā perversija. “Vairākums vīriešu pēc savas dabas ir diezgan izvirtuši, tāpēc, ja vien viņiem būs kaut mazākā iespēja, viņi ķersies pie visdažādākajām, patiešām pretīgām lietām.

 

Piemēram, izmantos nenormālas pozas, pieskarsies ar lūpām sievietes ķermenim, kā arī piedāvās sievietei pieskarties viņu riebīgajam ķermenim. (Kā redzams, mācītāja sieva nav bijusi nekāda iesācēja un šajās lietās orientējusies ļoti labi). 

 

Interesanti, kāds pornogrāfijas arsenāls 1894. gadā bija mācītāja rīcībā, ja viņa laulātā draudzene dalījusies ar šādiem padomiem: “Kailums, sarunas par seksu, lasīšana par seksu, kā arī tādu bilžu un zīmējumu aplūkošana, kuros redzams sekss, ir paši pretīgākie vīriešu dzimuma pārstāvju paradumi. Un viņi visu to labprāt arī darītu, ja vien viņiem to ļautu.”

Reklāma
Reklāma

Tumsa ir sieviešu labākā draudzene. “Ja no seksa nav izdevies izvairīties, piekrīti mīlēties tikai absolūtā tumsā. Lai tad viņš maldās tajā tumsā. Vienmēr ir cerība, ka viņš paklups un dabūs kādas nelielas traumas, kuras tad viņa varēs izmantot kā ieganstu, lai atteiktos apmierināt viņa seksuālās iegribas.”

 

Arī priekšspēle ne vienmēr ir cieņā. “Ja viņš mēģina noskūpstīt viņu uz lūpām, viņai ir mazliet jāpagriež galva, lai viņš var viņu nevainīgi noskūpstīt uz vaiga. Ja viņš cenšas noskūpstīt viņai roku, dāmai vajag to savilkt dūrē.”

Un kā ar sarunām? “Lielākā daļa vīriešu gūst lielu fizisku apmierinājumu no tā, ka cieši aizmieg uzreiz pēc akta beigām.”

Ir arī padoms, kā izvairīties no situācijas, ja tevi cenšas noskūpstīt zemāk par jostasvietu. “Ja viņš cenšas pacelt kleitas malu un noskūpstīt nepareizajā vietā, viņai ir ātri jāpiekārto kleita, jāizlec no gultas un jāpaziņo, ka vēlas nokārtot steidzamu dabisku vajadzību.”

 

(No 1894. gada grāmatas “„Sex Tips For Husbands And Wifes“, izdevniecība “Summersdale”)

 

Informācija no ziņu portāla www.jauns.lv

Saistītie raksti