Radošā apvienība „PASAKU NAMS” aicina uz Ziemassvētku eglīti „TROĻĻU MISIJA PASAKU MEŽĀ”

Radošā apvienība "Pasaku nams" vēlas uzburt svētku prieku mazajiem, radot savu Ziemassvētku eglīti. Šogad muzikālā rotaļizrāde norisināsies 17. decembrī plkst. 16.00 Dzelzceļa muzejā, Rīgā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Reiz, sen senos laikos, kādā laimīgā mežā, kurā auga laimīgi koki, dzīvoja laimīgākās radībiņas pasaulē, tie bija Troļļi. Par visu viss vairāk viņi šajā pasaulē mīlēja dziedāt, dejot un apskauties. Troļļi priecājās par gadalaiku nomainīšanos, par sniegu un Ziemassvētku prieku Ziemā, par siltajiem saules stariem vasarā, par pavasara paliem un rudens sārtajām krāsām.

Bet te vienu dienu gadalaiki pazuda! Troļļi saprata, ja neatradīs ziemu, tad nebūs Ziemassvētki un Ziemassvētku burvības.

Vai troļļiem izdosies atrast pazudušos gadalaikus, to būs iespēja uzzināt noskatoties šo jautro un muzikālo izrādi. Izrādes laikā bērni ik pa brīdim tiek iekļauti kādā rotaļā, dejā vai spēlē.

Pasākuma laikā bērni varēs darboties radošajās darbnīcās, kurās būs iespēja pagatavot troļļu maskas, uztaisīt troļļu ziedus un sacept trollīgos cepumus, kā arī darboties lielajās koka atrakcijās – salasīt troļļu mežā sēnes, palīdzēt savākt bitītēm medu un rūķu dāvanu mājā salasīt dāvanas. 

Izrādē piedalās trollis - Zars, Troļļu meitene- Poppy, negantā – ŠEFA un labsirdīgais Burvis un, protams, neatvairāmais Ziemassvētku vecītis.
 

Biļetes iegādājies šeit vai zvanot 29117877 ziemasrukis15@gmail.com

Reklāma
Reklāma