Apģērbu zīmols Polarn O. Pyret meklē zvaigznes!

Latvijas vlogeri “Mēs ar brāli kolosāli” un bērnu apģērbu ražotājs Polarn O.Pyret, kas atpazīstams Latvijā ar savu izcilo apģērba kvalitāti un ilgmūžību, aicina pieteikties īpašā projektā “Kļūsti par PO.P zvaigzni!”. Projekta gaitā tiks noskaidroti desmit uzvarētāji, kuriem būs iespēja piedalīties burvīgā Ziemassvētku fotosesijā ar Ievu un Emīlu Ķiģeļiem, kā arī “Mēs ar brāli kolosāli” raidījuma filmēšanā, kas tiks raidīts televīzijā īsi pirms Ziemassvētkiem. Visi fotosesijas dalībnieki varēs izbaudīt dzīvi starmešu gaismā un saņems dāvanu no PO.P!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kā informē organizatori, šobrīd ir saņemti jau gandrīz 3000 pieteikumu, taču pieteikšanās projektam turpinās Polarn O. Pyret Latvia Facebook lapā un turpināsies līdz 5. decembrim pulksten 23:59, savukārt balsošana līdz 8. decembra 12:00 dienā. Noteikumi, lai Tavs mazais varētu kļūt par PO.P zvaigzni, ir pavisam vienkārši - jāaizpilda pieteikuma anketa, kurā nepieciešams pievienot arī mazās zvaigznes fotogrāfiju!

Kopā tiks noskaidroti desmit uzvarētāji, no kuriem trīs uzvarētāji tiks noteikti ar balsošanas palīdzību, savukārt septiņus uzvarētājus izvēlēsies Polarn O.Pyret pārstāvji kopā ar Ievu un Emīlu.

Iesūtītās fotogrāfijas būs redzamas un balsošana norisināsies Polarn O. Pyret Latvia Facebook lapā.

Informācija sagatavota, izmantojot tīmekļa vietni http://www.polarnopyret.lv

Reklāma
Reklāma


Par Polarn O. Pyret
Polarn O. Pyret ir Zviedrijas bērnu apģērbu zīmols ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi. Polarn O. Pyret rada pievilcīgu, funkcionālu un augstas kvalitātes bērnu apģērbu, kas kalpo vairākiem bērniem ģimenē un to iespējams valkāt vairākās paaudzēs. Kā zīmola atpazīstamības zīme kalpo garroku krekls ar baltām strīpām, kas savu popularitāti ieguva 1976. gadā Zviedrijā.  Lūdzam apmeklēt mūsu mājaslapu šeit.