Randiņš mammai ar meitu. Budžets - līdz 15 EUR

"Turpinot savas jaunās mājvietas - Pārdaugavas - iepazīšanu un apvienojot patīkamo ar lietderīgo, abas ar Elizabeti izdomājām, ka ir pienācis laiks pirmo reizi doties pie friziera," stāsta mamma Aija Selga-Brikmane, "Atmiņu klade mammai + meitai" autore. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 


Elizabete vienmēr ir bijusi ļoti atturīga pret jebkāda veida ūdeni, kas pieskaras viņas galvai, tāpēc matu mazgāšana jau kopš viņas dzimšanas ir bijusi sarežģīta. Bet tā kā viņai patīk izmēģināt visu jauno (pēc iepriekšējas, lēnas sagatavošanās), cerēju, ka friziera apmeklējums varētu būt risinājums.

Izvēlējāmies frizētavu t/c "Olimpija", kura pēc bildēm veikala mājas lapā izskatījās bērniem draudzīga un ar mājīgu atmosfēru. Kā ierasts, pēc brokastīm sapucējāmies un priecīgā noskaņojumā  braucām uz frizētavu. Nonākot galamērķī, centāmies nesasteigt šo īpašo brīdi un nesteidzīgi iejutāmies frizētavas telpā, lai noskaņotos šai īpašajai skaistumkopšanas procedūrai.  

Lai arī pašā sākumā, kas sākās ar matu mazgāšanu, Elizabetes acīs bija redzams satraukums, pēc dvieļa aplikšanas ap galvu, viņas acis iemirdzējās un bija pilnīgi skaidrs, ka šis eksperiments ir izdevies.  Elizabete ar patiku izbaudīja gan matu ķemmēšanu, gan griešanu, gan arī fēnošanu. Un es par to biju ļoti priecīga - mums bija izdevies sievišķīgs un jautrs rīts!

Reklāma
Reklāma

Pēc ilgiem skatiem spogulī (nevarēju beigt priecāties par Elizabetes jauno frizūru) un dzīvespriecīga "izbrauciena" frizētavas sarkanajā sporta mašīnā, devāmies uz mūsu automašīnu, lai brauktu mājās uz randiņa otro daļu - picu gatavošanu. Tā kā nepieciešamās sastāvdaļas mums jau bija sagādātas iepriekš, tad sierīgu picu pagatavošana mums izdevās ātri un ļoti garšīgi. Skaistas un paēdušas nu varējām doties uz gultu pusi, lai baudītu tik nepieciešamo pēcpusdienas snaudu.  
Šis bija vēl viens randiņš kopā ar meitu, ko jau drīz gribētos atkārtot!

 

Autore: Aija Selga-Brikmane, Elizabetes mamma un "Atmiņu klade mammai + meitai" autore