Pasauli sajūsmina meitenes stāsts: “Tēvs pēc nāves turpināja mani apsveikt svētkos!”

ASV pilsone Beilija Sellersa bija tikai 16 gadus veca, kad viņas tēvs nomira no vēža. Neskatoties uz smago slimību, meitenes tēvs parūpējās par īpašiem pārsteigumiem, ko Beilija saņēma katrā dzimšanas dienā līdz pat 21 gada vecumam, vēsta "The Independent".

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Beilijas tēvs pirms nāves bija parūpējies, lai viņa meita katrā dzimšanas dienā saņemtu ziedus un īpašu, tēva sagatavotu apsveikuma kartīti. 

Sociālajā tīklā “Twitter” meitene raksta: “Mans tētis nomira, kad man bija 16 gadi, bet pirms nāves viņš parūpējās, lai es katrā dzimšanas dienā saņemtu ziedus. Šodien ir mana 21. dzimšanas diena un esmu saņēmusi pēdējos ziedus un kartīti. Tu man tik ļoti pietrūksti, tēti". 

 

Apsveikuma kartīti tēvs sācis ar tekstu: “Šī ir mana pēdējā vēstule tev, pirms mēs atkal tiekamies!”  Beilijas “Twitter” ieraksts aizkustinājis tūkstošiem cilvēku, ar to dalījušies vairāk nekā 370 tūkstoši no visas pasaules. 

Meitenes tēvam 2012. gadā tika diagnosticēts aizkuņģa dziedzera vēzis. Viņš nomira sešus mēnešus vēlāk. 

Reklāma
Reklāma

Beilija Sellersa ik gadu sociālajos tīklos ievietojusi tēva sūtītos ziedus un apsveikuma kartītes, taču ar šādu sabiedrības reakciju meitene savā 21 dzimšanas dienā nebija rēķinājusies. Ieraksts saņēmis vairāk nekā miljonu “man patīk” atzīmi. “Es zinu, ka tas bija mans tēvs. Viņš centās padarīt manu dzimšanas dienu īpašu!”

 

Informācija no ziņu portāla www.jauns.lv