Honey Pearl - Latvijā jauns bērnu apģērbu zīmols, kas iedvesmo

"Honey Pearl" ir brīnišķīgs bērnu apģērbu dizains, kas radīts, lai iepriecinātu māmiņas un padarītu lepnus tētus. Katra meiteņu kleitiņa un mētelis, puiku veste un krekls ir radīts pārdomāti un ar vislielāko mīlestību. Bērnu apģērba dizainere ir Lelde Dārziņa. 

Jauns bērnu apģērbu zīmols Latvijā - Honey Pearl.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jauns bērnu apģērbu zīmols Latvijā - Honey Pearl.

 

"Stāsts, pārsteigums, prieks un mode kopā. "Honey Pearl" apģērbi ir izstrādāti un šūti ar sirsnību un mīļām domām," stāsta zīmola "Honey Pearl" radītāja Lelde Dārziņa, kura ir mamma dēlam Henrijam un meitai Hannai. Viņa teic, ka galvenais mērķis ir veidot apģērbu tā, lai mazais valkātājs tajā justos priecīgs, skaists, pārliecināts, īpašs, mīlēts un saprasts.

"Honey Pearl" dizains sevī ietver ne tikai izskatu, bet arī ērtību un praktiskumu. Audumi, diegi un detaļas ir kvalitatīvas, maksimāli izvairoties no alerģiju izraisošiem materiāliem. Dizainere piedāvā arī individuālus pasūtījumus, izstrādājot individuāli pieskaņotu apģērbu, izvērtējot mazā klienta stilu, vēlmes, acu un matu krāsu. Kolekcijas skaties www.honeypearl.eu.

honey pearl Lelde Dārziņa

 

Reklāma
Reklāma

Lelde Dārziņa zīmols Honey PearlKā radās "Honey Pearl"

"Radošums un vēlēšanās ko veidot un radīt, šķiet, manī ir bijusi jau no bērnības. Atceros, ka bērnībā savu istabu dekorēju un mēbeles pārstumdīju biežāk, kā tas būtu nepieciešams, līdz rakstāmgaldam kājas vairs neturējās klāt," stāsta Lelde Dārziņa. "Gadi gāja, domas un vērtības mainījās, bet radošums un darboties vēlme, un prieks par paveikto nav zudusi. Mana prioriāte ir un būs mana ģimene, rūpes par to, lai mani paši mīļākie un svarīgākie jūtas labi, ir harmonijā, un mājas ir tā vieta, kur justies vislabāk un vēlēties būt. Taču, pašai nemanot, pēc otrā bērniņa – meitiņas – piedzimšanas aizvien vairāk sāku domāt par to, ka vēlos darīt vēl ko – ko radošu. Ko tādu, kas pašai būtu jauns izaicinājums. Jau esot stāvoklī ar meitiņu, šuvu viņai kleitiņas. Domāju, ka saņemtie labie vārdi un iedrošinājumi turpināt šūt, bija viens no iemesliem, kāpēc uzsāku tieši bērnu apģērbu radīšanu.
"Honey Pearl" apģērbi ir izstrādāti un šūti ar sirsnību un mīļām domām, lai bērniņš, pie kura apģērbs nonāk, tajā justos īpaši, labi un silti. Jau sākumā zināju, ka tas nebūs tikai apģērbs, bet gan stāsts, pārsteigums, prieks un mode kopā. Jo ne tikai pats apģērbs, bet, manuprāt, arī tas, kā mēs šo apģērbu saņemam, ieraugām un glabājam, rada to, kā tajā jūtamies."

bērnu zīmols honey pearl

Honey pearl bērnu apģērbu zīmols