Aicina iedibināt jaunu tradīciju - ģimenes svētdienu "Maziem mirkļiem ir liela nozīme"

Labklājības ministrija, kas iniciējusi kampaņu „Maziem mirkļiem ir liela nozīme” aicina visas Latvijas ģimenes, nevalstiskās organizācijas, pašvaldības, un citas organizācijas, kā arī uzņēmumus 10.decembrī piedalīties akcijā, iedibinot jaunu tradīciju – svētdienu, kas tiek pavadīta ģimenes lokā sirsnīgi un interesanti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lai veicinātu vecākus pavadīt vairāk laika kopā ar bērniem, Labklājības ministrijas iniciētā projekta ietvaros tiek organizēta akcija “Maziem mirkļiem ir liela nozīme”, kura norisināsies 10. decembrī.  Ar šo akciju kampaņas organizatori vēlas iedibināt jaunu tradīciju – svētdienu, kas tiek pavadīta ģimenes lokā, mudinot vecākus veltīt kaut pavisam nedaudz vairāk laika kopā ar saviem bērniem. Akcijā ar savu iniciatīvu organizēt ģimenes dienu tiek mudināti piedalīties arī visas Latvijas nevalstiskās organizācijas, skolas, pašvaldības un uzņēmēji. Katrs kampaņas atbalstītājs ar savu ideju un ieceri var dalīties to ievietojot kampaņas „Maziem mirkļiem ir liela nozīme” Facebook lapā un akcijas dienā dalīties ar kopīgo aktivitāšu bildēm sociālajos tīklos, pievienojot tām tēmturi #mirklimirnozime.

Akcijas “Maziem mirkļiem ir liela nozīme” aktivitātes var veikt dažādi, piemēram, kopīgi pagatavojot pusdienas, sarīkojot spēļu pēcpusdienu, aizbraucot uz tuvāko pastaigu taku, parku vai dodoties pastaigā gar jūru. Ikvienam kopīgi pavadītam mirklim ir nozīme.

Saturiski daudzveidīgās kampaņas klipi pauž – lai būtu kopā, laika daudz nevajag, jo arī mazi mirkļi nozīmē ļoti daudz.  Sociālās kampaņas ietvaros ir izstrādāts informatīvais materiāls, kurā apkopotas 1000 idejas, kā kvalitatīvi pavadīt laiku ar bērniem.  Šo informatīvo e-bukletu var lejupielādēt: https://goo.gl/quz9k4.


Kampaņas klipus var noskatīties šeit:
https://www.facebook.com/MirklimIrNozime/videos/157279101532751/
https://www.facebook.com/MirklimIrNozime/videos/159114784682516/  
https://www.facebook.com/MirklimIrNozime/videos/159443634649631/  

Reklāma
Reklāma


Sociālie tīkli:
https://www.facebook.com/MirklimIrNozime  
https://www.draugiem.lv/mirklimirnozime/


Kampaņu īsteno reklāmas aģentūra Adell sadarbībā ar Labklājības ministriju un projekta partneriem: Rimi, Baltais, Satori, Zvaigzne ABC, Rīgas Viļņi.