Palutinām mazuļa ādu! Piesakies "Sebamed" ādas kopšanas līdzekļu testam

"Sebamed" produkciju ir pārbaudījuši un par labu atzinuši vecāki Vācijā un citviet pasaulē. Tagad piedāvājam arī Latvijas mammām un tētiem pārliecināties, ka šie ādas kopšanas līdzekļi ir lielisks palīgs mazuļa ādas kopšanai un aizsardzībai.

Lūk, produktu komplekts, ko saņems katrs testētājs!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lūk, produktu komplekts, ko saņems katrs testētājs!

 

Ja vēlies izmēģināt SEBAMED produktus bērniem un vērtēt tos, sūti pieteikumu uz audra@mammam.lv, norādot savu vārdu un uzvārdu, tālruņa numuru un bērniņa vecumu, vai esi sociālo kontu lietotājs, jo lūgsim padalīties ar testēšanas procesu savā laika joslā.

Pieteikumus var sūtīt līdz 20. novembra plkst 15.00. Testētāji tiks izlozēti 20. novembra vakarā. Testā piedalīsies 5 vecāki, kuriem būs iespēja izmēģināt 3 produktus.

 

Produkti, kas būs testa komplektā:

 


Sevišķi maigs bērnu krēms 50 ml

Sevišķi maigs krēms
Sevišķi maigs bērnu krēms. Nodrošinot intensīvu bērna jutīgās ādas aizsardzību, šī “ūdens eļļā” tipa emulsija, kas satur 42 % taukvielu, uz ādas veido mitrinošu plēvīti, kas ādai ļauj elpot un nekavē tās vielmaiņu. Krēms piemērots autiņu izraisīta izsutuma profilaksei, turklāt aktīvā sastāvdaļa pantenols veicina ādas dzīšanu. Krēms lieliski aizsargā sejas un roku ādu aukstā laikā. Ieteicams arī sevišķi jutīgai vai sausai ādai, piemēram, bērniem ar atopisko ekzēmu, senilo kserozi vai psoriāzi.

 

Reklāma
Reklāma

Eļļa bērnu ādas kopšanai 150ml

Eļļa bērna kopšanai

Bagātīgā dabiskā eļļa ir ideāli piemērota ādas tīrīšanai autiņu zonā. Ieteicams lietot arī sevišķi jutīgai vai sausai ādai, piemēram, bērniem ar atopisko ekzēmu, senilo kserozi vai psoriāzi. Augu eļļas, kas satur daudz nepiesātināto taukskābju, tīra un mitrina bērna ādu, vienlaikus to efektīvi pasargājot no iekaisuma un sausuma. Nesatur konservantus.
 


Lūpu balzams bērniem

Lūpu balzāms

Maigais dabisko lipīdu komplekss katru dienu gādā par bērna lūpu aizsardzību, lai tās būtu maigas un veselas. Balzams satur barojošo šī sviestu, džodžobas eļļu un aizsargājošo E vitamīnu.
Flakona lielums: 4,8 g

 

Ieskaties: www.sebamed.com