Baby sebamed® - vislabākā aizsardzība jau no dzīves pirmās dienas

Sebapharma vienmēr ir uzturējis ciešus sakarus ar dermatoloģisko pētījumu vadītājiem un dažādu preparātu izstrādātājiem. Visa mūsu produkcija ir izstrādāta un pārbaudīta sadarbībā ar universitātes un dermatoloģisko klīniku speciālistiem. Mūsu produkcijas kvalitāti nodrošina rūpīgi un zinātniski izstrādāts sastāvs, kas ādai garantē lielisku panesamību.

Rūpes par mazuļa ādu jau no pirmās dienas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rūpes par mazuļa ādu jau no pirmās dienas.

 

Allaž ieviešot vismodernākos jaunos ādas kopšanas līdzekļus, savas produkcijas ražošanā mēs vienmēr izmantojam progresīvu dermatoloģisko pētījumu rezultātus. sebamed pārstāv plašs un mūsdienīgs ārstniecisko mazgāšanas un kopšanas līdzekļu klāsts, un tie visi ir precīzi pielāgoti ādas vajadzībām, jo droši aizsargāt spēj tikai individuāli piemeklēti kosmētiskie līdzekļi.
 
KAS IR pH?
pH ir skābuma vai sārmainības mērvienība 1–14 robežās. pH 7 ir neitrāla vērtība. Jo mazāks skaitlis, jo lielāks skābums, un, jo lielāks skaitlis, jo lielāka arī sārmainība. Piebilde: veselai ādai ir raksturīga nedaudz skāba vide – pH 5,5.

Vislabākā aizsardzība jau no dzīves pirmās dienas
Visas Baby Sebamed kolekcijas kosmētisko līdzekļu sastāva pH 5,5 atbilst veselas ādas pH līmenim, lai veicinātu bērna ādas skābā aizsargslāņa attīstību un stabilizētu tā pH līmeni. Šai kolekcijai ir izmantoti maigi tensīdu grupas savienojumi un augu ekstrakti, kas saudzīgi un nekairinot attīra vārīgo ādu. Dabiskās aktīvās sastāvdaļas – mandeļu eļļa, šī sviests, alantoīns un pantenols – nomierina un mitrina ādu, nenomācot tādu svarīgu vielmaiņas funkciju kā svīšana.
 


Sevišķi maigs bērnu krēms 50 ml

Sevišķi maigs krēms
Sevišķi maigs bērnu krēms. Nodrošinot intensīvu bērna jutīgās ādas aizsardzību, šī “ūdens eļļā” tipa emulsija, kas satur 42 % taukvielu, uz ādas veido mitrinošu plēvīti, kas ādai ļauj elpot un nekavē tās vielmaiņu. Krēms piemērots autiņu izraisīta izsutuma profilaksei, turklāt aktīvā sastāvdaļa pantenols veicina ādas dzīšanu. Krēms lieliski aizsargā sejas un roku ādu aukstā laikā. Ieteicams arī sevišķi jutīgai vai sausai ādai, piemēram, bērniem ar atopisko ekzēmu, senilo kserozi vai psoriāzi.

 

Eļļa bērnu ādas kopšanai 150ml

Eļļa bērna kopšanai

Reklāma
Reklāma

Bagātīgā dabiskā eļļa ir ideāli piemērota ādas tīrīšanai autiņu zonā. Ieteicams lietot arī sevišķi jutīgai vai sausai ādai, piemēram, bērniem ar atopisko ekzēmu, senilo kserozi vai psoriāzi. Augu eļļas, kas satur daudz nepiesātināto taukskābju, tīra un mitrina bērna ādu, vienlaikus to efektīvi pasargājot no iekaisuma un sausuma. Nesatur konservantus.
 


Lūpu balzams bērniem

Lūpu balzāms

Maigais dabisko lipīdu komplekss katru dienu gādā par bērna lūpu aizsardzību, lai tās būtu maigas un veselas. Balzams satur barojošo šī sviestu, džodžobas eļļu un aizsargājošo E vitamīnu.
Flakona lielums: 4,8 g

 

Ieskaties: www.sebamed.com