Bērni testē plastilīna "Play-Doh" jaunos rotaļkomplektus!

„Play-Doh” sadarbībā ar Mammamuntetiem.lv aicināja ģimenes pieteikties rotaļkomplektu testam, jo „Play-Doh” ir jauna sērija - „Shape and Learn”. Plastilīnu komplektus testēja septiņu ģimeņu bērni, skaties, kādas ir viņu atsauksmes!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

"Play-Doh" iekļausim Ziemassvētku dāvanu sarakstā!

Nepilnus trīs gadus vecais Krišjānis no Grīziņkalna testēja „Play-Doh” sērijas „Shape and Learn” skaitļu un skaitīšanas rotaļkomplektu. Mamma Helēna Rozenberga raksta: "Varu teikt, ka šis noteikti būs mūsu Ziemassvētku dāvanu sarakstā! Pirmkārt, patika tas, ka plastilīns viegli padodas, nav ciets, nevajag iesildīt un mazajām rociņām ir viegli darboties. Otrkārt, patika, ka nav izteiktas smaržas. Treškārt, Krišjānim aktuālas ir krāsas, un viņam patika pēc kartiņām veidot jūras zvēru nospiedumus atbilstošajā krāsā. Tāpat vēlāk arī noteikti varēsim ar "Play-Doh" palīdzību mācīties skaitīt tālāk (šobrīd skaita līdz 3). Forši, ka sākumā plakāta vienā pusē var padarboties pēc norādēm, bet, pagriežot otru pusi, var padarboties radoši un izlemt, kuri zvēri kur peldēs vai sēdēs."

plastilīns

Krišjāņa ģimene teic, ka tiks iegādāti arī citi plastilīna komplekti, lai ir vairāk krāsu, jo Krišjānis labprāt veido arī citas lietas, piemēram, gliemežus, cīsiņu mīklā, ābolus u.c.

Brāļi sajūsmā!

Brāļiem Klāvam un Mārcim no Rīgas bija iespēja izmēģināt "Play-Doh" krāsu un formu apguves rotaļkomplektu, kurā ietilpst 8 krāsu plastilīns, 8 formiņas, rullītis un 2 uzdevumu lapas. Mamma Anna Lange stāsta: ""Play-Doh" plastilīns ir patīkami mīksts un uzreiz gatavs veidošanai. Tas nav jāsilda plaukstās un iepriekš jāmīca. Mazais brālis tūlīt veidoja bumbas un desas, kuras ripināja cauri rullītim. Tikmēr lielais brālis, izpētījis uzdevumu lapas, sāka vienu pēc otras vērt vaļā trauciņus un veidot formas atbilstoši norādēm – oranžs kvadrāts, zaļš aplis utt. – un pabeigt virknes."

"Play-Doh" plastilīns ir patīkami mīksts un uzreiz gatavs veidošanai. Tas nav jāsilda plaukstās un iepriekš jāmīca.

"Ja lielo brāli vairāk saistīja uzdevumi, tad mazais mācījās krāsas un formas kā tādas. Formiņas ir divpusējas – tās var izspiest gan lielākas, gan mazākas. Kaut plastilīns viegli nāk nost, mazajiem pirkstiņiem ir ko kustēties, lai iegūto formu izņemtu laukā pēc iespējas neskartu. Strīdu izsauca vienīgi rullis, jo tas komplektā bija viens un kā vajadzēja vienam, tā arī otram :). Kad nu formiņas bija izmēģinātas, tad lielais brālis saviem plastmasas dzīvnieciņiem izgatavoja arī cepures un šalles. Jaunais rotaļkomplekts bērniem patika un katru vakaru tiek veidots arvien jaunās formās."

plastilīns play-doh

Košās krāsas testē brāļi no Sauriešiem

Mamma Laura Kevrele no Sauriešiem stāsta par dēliem Mārtiņu un Dāvi: "Mūsu bērniem ļoti patika strādāt ar spiedogiem un 3 spilgtās krāsas momentā tika sajauktas kopā. Mārtiņš, kuram ir divarpus gadi, labprāt izspieda uz kartītes attēloto dzīvnieku skaitu. Jaunākais brālis Dāvis, kurš ir tikai pusotru gadu vecs, arī bija ļoti ieinteresēts darboties ar plastilīnu, izspieda plastilīna dzīvnieciņus un... traucēja brālim." :)

plastilīns

Mārtiņš priecīgs par iespēju testēt plastilīnu, jo viņš ir tieši tajā vecumā, kuram komplekts paredzēts - 2+! 

 

Mazā Samanta skaita angliski

Reklāma
Reklāma

Plastilīna komplektu testēja arī mazā Samanta no Līvbērzes. Stāsta mamma Marta Briede: "Samantai ļoti patika! Nevēlējās pat iet gulēt un no rīta pirmais, ko darīja - turpināja veidot un spiest zīmodziņus! Skaitīja cipariņus angliski, ko samācījusies no multfilmām angļu valodā."

"Visvairāk no šī komplekta patika tieši šie zīmodziņi un galvenais, ka darboties var uzreiz, nevis kā ar parasto plastilīnu, kurš jāpasilda, lai ko izveidotu. Šodien no rīta Samanta minēja, ka gribot vēl tādu dāvaniņu, tad nu ir skaidrs, ko prasīt ziemassvētku vecītim!"

play-doh plastilīns

 

Paula komplektu dāvinās arī draugiem

Trīs gadus vecā Paula no Ogres tik ļoti aizrāvusies ar jauno "Play-Doh", ka ar to grib spēlēties arī no rīta pirms došanās uz bērnudārzu. Mamma Anete Bernāne stāsta: "Ar šo komplektu meitai patīk darboties krietni ilgāk nekā ar citām mantām, jo ir pieejami papildus aksesuāri. Paulai ļoti patīk jau gatavās pamatnes un tas, ka ir jāpilda konkrēti uzdevumi. Plastilīns ir mīksts, līdz ar to mazajiem pirkstiņiem ir vieglāk salipināt nepieciešamo formu. Bērns to var izdarīt bez pieaugušo palīdzības, un tas, protams, vairo meitas prieku un interesi."

play doh

Komplektu noteikti gribētu uzdāvināt arī mazajiem Paulas draugiem! - secina Paulas mamma.

Miks apgūst vārdus veltnis un zīmogs

Divus gadus vecais Miks no Rīgas testēja "Play-Doh" faktūru un darbarīku komplektu. "Katru dienu atklājam ko jaunu. Darbadienās pēc dārziņa vismaz stundu kāds ko lipina, ripina un knibina," par to, kā Mikam patīk plastilīnu komplekts, stāsta mamma Una Ārente. Līdz ar komplekta iegūšanu savā īpašumā, Miks apguvis jaunus vārdus, piemēram, veltnis un zīmogs. "Miks lielā sajūsmā bija par šķērēm, kas viņa mazajiem pirkstiem likās ļoti piņķerīgi, tomēr mēģināja. Man kā vecākam patīk, pēc šīm rotaļām nav jāvelta daudz laika darba vietas sakopšanai, kā tas ir, piemēram, pēc krāsošanas ar otu."

play doh

Ziemassvētku dāvanu maisā noteikti būs kāds jauns "Play-Doh" komplekts Mikam! - teic mamma.

Māsas sajūsmā!

"Paldies par plastilīnu komplektu!"," sveicienus Mammamuntetiem.lv un "Play-Doh" sūta divas māsas no Ērgļiem. "Bērni sajūsmā! Abas meitas savā starpā sadalīja plastilīna krāsas ar attiecīgo krāsu formiņām un tad savā starpā mainījās. Ar šiem plastilīniem ir patīkami spēlēties. Tie ir mīksti. Nesalīp un nesaķep. Komplektā ir arī uzdevumu lapa, kuru ar aizrautību bērni pildīja un vēl pēc tam izveidoja savus uzdevumus, rosina iztēli," stāsta meiteņu mamma Agita Kļaviņa.play doh

Mamma Agita no Ērgļiem secina: "Šī ir ideāla dāvana bērniem! Un labs veids brīvā laika pavadīšanai tumšos rudens vakaros."

Mazie testētāji iepazinās ar „Play-Doh” sērijas „Shape and Learn” rotaļkomplektiem. Vai zinājāt, ka izklaide ar multisensoro „Play-Doh” var palīdzēt rosināt bērnu radošās domāšanas procesu, kas turklāt var veicināt galveno pamatprasmju apguvi?

Play_doh„Play-Doh” sērijas „Shape and Learn” skaitļu un skaitīšanas rotaļkomplekts ir paredzēts bērniem no divu gadu vecuma. Lielie spiedogi ir piemēroti mazām rokām un atveido draudzīgas jūras radības, kas padara aizraujošu skaitīšanas apguvi. Izmantojot nodarbībās šos spiedogus, abpusējos paliktņus un ciparu kartītes, jūs varat palīdzēt nostiprināt bērna izpratni par skaitļu pazīšanu, salīdzināšanu, pretnostatīšanu un skaitīšanu. Šāda praktiska izpēte var palīdzēt attīstīt arī maņas un kustības, tostarp smalkmotoriku. Izmantojot padomus kopīgai laika pavadīšanai, jūs varat aktīvi līdzdarboties, lai saskaņā ar norādījumiem pielāgotu katru nodarbību savam bērnam. Vienmēr ir labāk mācīties kopā!


play doh„Play-Doh” sērijas „Shape and Learn” faktūru un darbarīku rotaļkomplekts. Rosiniet bērnu veidot pamatus, kas var palīdzēt viņam virzīties pretī panākumiem, kad viņš iepazīst maņas ar oriģinālajiem faktūru spiedogiem un dažādām bagātinošām nodarbībām. Lielie spiedogi, rakstainie veltņi un teksturētās griešanas veidnes, kas ir paredzētas bērniem no divu gadu vecuma, ir piemērotas mazām rokām, lai vingrinātu muskuļu spēku un motoriskās iemaņas, kad bērni mīkstajā plastilīnā „Play-Doh” veido dažādus rakstus. Izmantojot nodarbībās šos darbarīkus un abpusējos paliktņus, bērni var apgūt prasmes, kas var palīdzēt attīstīt arī maņas un kustības, tostarp smalkmotoriku. Izmantojot padomus kopīgai laika pavadīšanai, jūs varat aktīvi piedalīties bērna attīstībā ar rotaļu palīdzību, lai saskaņā ar norādījumiem pielāgotu katru nodarbību savam bērnam. Vienmēr ir labāk mācīties kopā!


play doh„Play-Doh” sērijas „Shape and Learn” krāsu un formu rotaļkomplekts ir paredzēts bērniem no divu gadu vecuma. Šis universālais komplekts ļauj bērniem iepazīt krāsu un formu noteikšanu, saskaņošanu un salīdzināšanu, kas var veicināt tālāko izpratni par rakstu un virkņu veidošanu. Praktiska izpēte var palīdzēt attīstīt arī maņas un kustības, tostarp smalkmotoriku. Abpusējās griešanas veidnes var piedāvāt daudz jaunrades iespēju, lai uz paliktņiem pētītu lielu un mazu formu salīdzināšanu, saskaņošanu un citas interesantas iespējas. Izmantojot padomus kopīgai laika pavadīšanai, jūs varat aktīvi līdzdarboties, lai saskaņā ar norādījumiem pielāgotu katru nodarbību savam bērnam. Vienmēr ir labāk mācīties kopā!