Rudenīgie kāpostu un biešu salāti

Rudens ir īstais laiks, kad gatavot biešu un kāpostu ēdienus!

Kraukšķīgi un garšīgi!

FOTO: Shutterstock.com

Kraukšķīgi un garšīgi!

Vajadzēs:

nelielu kāpostu,

3 vidēja izmēra bietes (vārītas)

citrona sulu

sāli

olīveļļu

 

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Kāpostu smalki sagriež vai sarīvē, uzkaisa šķipsniņu sāls, mazliet saspiež ar stampu, lai kāposti kļūst mīkstāki. Kamēr kāposti savelkas ar sāli, sarīvē novārītās un atdzesētās bietes. Kāpostiem nolej sulu, ja tāda ir. Pieber bietes, samaisa. Pievieno citrona sulu, pāris ēdamkarotes olīveļļas. 

Pasniedz ar kartupeļu ēdieniem. 

 

Sastāvdaļas