Miele: Turpmāk kafija jūsu mājās vienmēr būs izcila!

Nav svarīgi, kāds ir tavs ikdienas ritms, savu rītu tu pavisam noteikti nespēj iedomāties bez mierpilna brīža kafijas malkošanai ģimenes lokā, vai ne? Iespējams, ka šī dzēriena baudīšanas rituāls tev ir svarīgs tieši garšas radīto sajūtu dēļ, un ne velti, jo tieši kafijas kvalitātē slēpjas veiksmīgas dienas atslēga.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Saprotot, ka kvalitatīvas kafijas cienītāji vēlas šo dzērienu baudīt ne tikai ārpus mājām, mājsaimniecības iekārtu ražošanas uzņēmums Miele ir uzsācis pirmā kafijas maisījuma ražošanu savā vēsturē. “Black Edition N°1” kafija ir Dienvidamerikas augstienē organiski audzētu 4 dažādu kafijas pupiņu apvienojums, kas ar rokām ir ievāktas no augstas kvalitātes Arabica krūma. Šī kafija ir unikāla vēl kādā jomā — lai ar rokām novāktās pupiņas nezaudētu savu kvalitāti, to grauzdēšana un malšana notiek kādā privātā Vācijas kafijas grauzdētavā.

 

 

Par jebkuras kafijas kvalitāti liecina ne vien pupiņu audzēšanas un grauzdēšanas apstākļi, bet arī garša, kas ir pati būtiskākā dzēriena īpašība. Runājot par Miele “Black Edition N°1” kafijas garšu, ir svarīgi izcelt to, ka tajā ir atrasts ideāls balanss starp visu 4 kafijas pupiņu garšu niansēm — maigais, zīdainais un krēmīgais aromāts lieliski balansē ar viegli jūtamu skābumu. Lai gan varētu šķist, ka tikai kafijas un tās pupiņu kvalitāte izšķir jaunā Miele produkta vērtību, tā nebūt nav. Tā kā viena no uzņēmuma pamatvērtībām ir taisnīgums, tad ir tikai pašsaprotami, ka Miele ir iesaistījies “godīgās tirdzniecības (fair trade)” kustībā, kas kafijas ražošanā iesaistītajiem sniedz iespēju saņemt godīgu atalgojumu, līdz ar to arī viņu bērniem ir iespēja iegūt izglītību. Būtiski, ka šī kafija ir piemērota arī veselīga dzīvesveida piekritējiem un zaļi domājošajām ģimenēm, jo tai ir piešķirts bio produkta sertifikāts (Miele cert. no. DE-NW-001-25390-BD), kā arī iepakojums ir videi draudzīgs.

 

Miele “Black Edition N°1” kafijas garšu, ir svarīgi izcelt to, ka tajā ir atrasts ideāls balanss starp visu 4 kafijas pupiņu garšu niansēm — maigais, zīdainais un krēmīgais aromāts lieliski balansē ar viegli jūtamu skābumu.

 

Reklāma
Reklāma

 

Papildus izcilajai kafijai, Miele ir nācis klajā ar vēl kādu jaunumu. Līdz ar “The Black Edition N°1” kafijas ražošanas uzsākšanu, ir radīts jauns un uzlabots modelis jau iecienītajam Miele CM6 kafijas automātam, kas nodrošinās papildus ērtības ikvienai ģimenei. Jaunais kafijas automāta modelis ir padarīts vieglāk kopjams, jo tajā iebūvētais nerūsējošā tērauda piena konteiners tiek automātiski skalots. Par nozīmīgāko CM6 kafijas automāta inovāciju pavisam noteikti var uzskatīt “One Touch” kafijas servēšanas funkciju, ar kuras palīdzību reizē ir iespējams pagatavot ne vien divas, bet pat līdz 8 tasītēm kvalitatīvas kafijas ar vienu pieskārienu. Iepriekš, lai pagatavotu savu iemīļoto kafiju nevainojamā kvalitātē, kafijas cienītājiem bija vairākkārtēji jāeksperimentē, bet nu Miele profesionāļi to ir mainījuši. Ekspertu komanda kopā ar pieredzējušiem kafijas grauzdētājiem ir radījusi padomus nevainojamai “Black Edition N°1” kafijas pagatavošanai, ņemot vērā kafijas, ūdens un tā temperatūras proporcijas. Lai ģimenē ikviens savu iecienīto ikrīta kafiju varētu baudīt pēc iespējas ātrāk, uzlabotā kafijas automāta modelī ir iespējams saglabāt līdz četriem lietotāja profiliem.

 

Lepojoties ar Miele sasniegumiem, uzņēmuma pārstāvis Gernots Tretenbreins(Gernot Trettenbrein) ir pārliecināts par “Black Edition N°1” kafijas un uzlabotās CM6 sērijas kafijas automāta spēju radīt nebijušu, tikai Miele raksturīgu garšu kombināciju. Miele kafija ir nopērkama izstādēs, kurās regulāri piedalās uzņēmums, piemēram, lielākajā tehnoloģiju izstādē IFA.

Taču, ja kādu no Miele izstādēm nav ieplānots apmeklēt, “Black Edition N°1” kafiju ikvienam ir iespējams iegādāties tiešsaistē Miele mājaslapā šeit, lai ikvienas ģimenes ikrīta kafijas baudīšanas process būtu tikpat izcils kā labākajā restorānā.