Vai vecāki ir pietiekami informēti par gaidāmajām pārmaiņām mācību saturā?

Vai esi dzirdējis, ka, sākot ar 2018./2019. mācību gadu, skolās un pirmsskolās (no 1,5 līdz 18 gadiem) Latvijā tiks sākta pakāpeniska pāreja uz pilnveidotu mācību saturu un tam atbilstošu mainītu mācīšanas pieeju?

Aicinām komentāros dalīties savā viedoklī un uzdot jautājumus par gaidāmajām pārmaiņām izglītības saturā!

FOTO: Shutterstock.com

Aicinām komentāros dalīties savā viedoklī un uzdot jautājumus par gaidāmajām pārmaiņām izglītības saturā!

 

skola2030Sabiedriskajai apspriešanai nupat nodots jaunā mācību satura un pieejas apraksta projekts “Izglītība mūsdienīgai lietpratībai”. Ar to var iepazīties vietnē www.skola2030.lv. Sabiedriskā apspriešana notiks līdz 2018. gada 1. februārim. 

Mums, Latvijas vecāku organizācijai Mammamuntetiem.lv, komunicējot ar ģimenēm, ir radusies sajūta, ka vecākiem tomēr nav skaidra redzējuma, kādas tad ir gaidāmās izmaiņas, kā tās praktiski mainīs skolēna ikdienu, kāda tad būs tā mūsdienu skola Latvijā.

Radusies sajūta, ka vecākiem tomēr nav skaidra redzējuma, kādas tad ir gaidāmās izmaiņas, kā tās praktiski mainīs skolēna ikdienu, kāda tad būs tā mūsdienu skola Latvijā.

Reklāma
Reklāma

Sadarbībā ar "Skola 2030" vēlamies sniegt atbildes uz vecāku neskaidrajiem jautājumiem, tāpēc aicinām komentāros dalīties savā viedoklī un uzdot jautājumus! Jautājumus individuāli varat sūtīt arī uz e-pastu inga@mammam.lv

Jautājumus apkoposim un atbildes sniegsim portālā www.mammamuntetiem.lv, kā arī portāla sociālo tīklu kontā Facebook.com/mammamuntetiem.

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, Latvijas vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv vadītāja