Padevīgas kalponītes vai nepieejamas dāmas? Ko īsti vajag vīriešiem?

Ko vajag vīriešiem? Ko viņi meklē sievietēs? Ko viņi gaida no attiecībām? Šie ir jautājumi, kas nedod miera gandrīz ikvienai daiļā dzimuma būtnei, kurai ir svarīgas harmoniskas partnerattiecības.

Pati galvenā prasme, kas jāapgūst sievietei, ir spēja balansēt starp diviem tēliem – nepieejamu, elegantu dāmu un sievišķīgu, gādīgu būtni.

FOTO: Shutterstock.com

Pati galvenā prasme, kas jāapgūst sievietei, ir spēja balansēt starp diviem tēliem – nepieejamu, elegantu dāmu un sievišķīgu, gādīgu būtni.

Šādi jautājumi ir gluži loģiski, jo nekad taču nav skaidrs, ko un kā tie vīrieši domā, kaut arī mēdz mums pārmest, ka tieši sieviešu domāšana viņiem nav saprotama. Kā saprasties pretējiem dzimumiem, ir sarakstīts kaudzēm padomu grāmatu, un arī teju katrā glancētajā žurnālā kāds raksts ir par šo tēmu. Lūk, svarīgākās lietas, kam jāpievērš uzmanība visām, kuras vēlas vienlaikus gan saglabāt intrigu, gan nepazaudēt attiecības ar simpātisku puisi.

 

Sapratne

Šis ir pats svarīgākais (un lielākajai daļai pāru pašsaprotams) aspekts. Ikviens cilvēks vēlas,  lai otrā pusīte viņu saprot. Taču, meklēdami šo sapratni, reizēm paši aizmirstam atbildēt ar to pašu. Taču tā nedrīkstētu būt. Šeit ir spēkā princips: jo vairāk dosi, vairāk saņemsi pretī. Tāpēc, stāstot savam mīļotajam par konfliktu ar priekšnieku, par intrigu vērpēju kolēģi, par sāpošo galvu vai citām nedienām neaizmirsti pavaicāt, kā jūtas viņš. Varbūt arī viņam ir problēmas, kurās viņš vēlētos dalīties un saņemt tavu atbalstu?

 

Tik mīļa kā mamma

Vai esi līdzīga viņa mātei – tieši šis ir pirmais filtrs, kuram meitenes iziet cauri uzreiz pēc iepazīšanās ar puisi. Jā, tu saprati pareizi. Vīrieši patiešām alkst pēc gādīgas, rūpīgas un ģimeniskas būtnes sev līdzās. Pasarg dievs, tas nenozīmē, ka tev ar viņu jāsarunājas mīlīgā „uķi-uķi” balstiņā vai jālasa pasaciņa pirms gulētiešanas. Sieviete vīrietim saistās ar siltumu, mājīgumu. Kā mamma, kā mājas. Kā atpūta pēc grūtās darbadienas, ieliekot galvu mīļotās klēpī.

 

Smejies no visas sirds!

Galvenais padoms – komunicējot ar puisi, kurš tev raisa simpātijas, uzvedies dabiski. Ja  tev kaut kas šķiet smieklīgs - smejies. Netēlo pārsmalcinātu, perfektu jaunkundzi, kurai deguns mākoņos, bet no humora izjūtas ne vēsts. Neiespringsti un parādi savam draugam, ka tev ar viņu kopā ir labi un jautri.

 

Reklāma
Reklāma

Esi skaista

Nav noslēpums, ka vīrieši mīl ar acīm. Viņi grib savu sievieti redzēt daiļu, pievilcīgu un seksīgu. Tādu, kuras dēļ viņu apskaustu citi vīrieši. Tas nenozīmē, ka mājās ir jāstaigā augstpapēžu kurpēs un garajā vakarkleitā, taču arī apvazātās treniņbiksēs ar izstaipītiem ceļgaliem ne.

 

Mīļotā sieviete kā maza meitenīte

Tieši tāpat kā mēs dažkārt dziļi sirdī gribam sajusties kā mazas meitenītes, arī vīriešiem reizēm gribas mūs tādas redzēt. Un apskaut mīļu, paklausīgu mazulīti, kura ilgojas pēc siltuma un vīrieša atbalsta. Jā, banālā frāze, ka sievietei vajag vīrieti, ari kura viņa justos tik droši kā aiz sienas, tiešām ir patiesa.

 

Protams, tāpat kā visām likumsakarībām, arī šīm ir izņēmumi. Un šī ir tikai maza daļiņa no daudzajām lietām, par kurām jādomā, veidojot attiecības un rūpējoties par tām. Taču pati galvenā prasme, kas jāapgūst sievietei, ir spēja balansēt starp diviem tēliem – nepieejamu, elegantu dāmu un sievišķīgu, gādīgu būtni. Un neaizmirst, ka esi sieviete – pašapzinīga, gracioza, neatvairāma. Tāda, ap kuru griežas pasaule. Sieviete, kura ļauj vīrietim būt Vīrietim.

 

Informācija no ziņu portāla www.jauns.lv

Saistītie raksti