Zinātniskais teātris Laboratorium.lv aicina uz aizraujošām izrādēm

Septembrī, Zinātniskais teātris Laboratorium.lv, ir aizsācis savu trešo sezonu. Trešo gadu pēc kārtas šie, aktieri-zinātnieki, palīdz bērniem un pusaudžiem uzzināt ļoti noderīgas lietas aizraujoša veidā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja kāds vēl nezina, zinātniskais teātris Laboratorium.lv piedāvā izrādes, kuras apvieno sevī zinātni un teatrālo mākslu. Vadītāji īsteno eksperimentus kopā ar mazajiem un lielajiem skatītājiem. Šeit, ķīmija un fizika tiek atklātas no pavisam cita, ļoti neparasta un interesanta skatupunkta. Galvenais uzdevums ir ieinteresēt katru skatītāju izzināt pasauli, iededzināt dzirkstelīti bērnu acīs, un kopā uzvarēt stereotipus par to, ka zinātne ir garlaicīga un pārāk sarežģīta un ka, esot zinošam un gudram, nozīmē būt “grāmatu tārpam”.

 

 

Šajā sezonā Jūs sagaidīs daudz brīnumu un atklājumu. Laboratorium.lv radošā komanda ir parūpējusies par visa vecuma bērniem! Viena no iemīlētām izrādēm “Kas jāzina katram skolēnam” atvērs durvis skatītājiem no 5 gadu vecuma. Ļoti vienkārši, bet ļoti noderīgi un aizraujoši eksperimenti, kas, būs redzami šajā izrādē, ir īstenojami pat mājas apstākļos, tādēļ ļoti iesakām vecākiem apmeklēt šo lielisko šovu kopā ar mazajiem ķipariem, un Jūs noteikti zināsiet, ar ko nodarbināt savu bērnu brīvajā laikā, lai pašiem izbaudītu klusuma mirkļus.

 

Skolēniem (bērniem no 7 gadu vecuma) ir vairākas tēmas no kurām izvēlēties: elektrība, skaņa un pat uguns tiks pētīti šajā sezona ar aizraujošo eksperimentu palīdzību, kurus, Jūsu bērni, noteikti nekad neredzēs skolā. Bet arī par pusaudžiem tika padomāts! Izrāde “Zinātniskās pasaules paradoksi” tika izstrādāta, lai izbrīnītu tos, kuri savā dzīvē jau daudz ko ir redzējuši! Šis šovs ir domāts jauniešiem pēc 12 gadu vecuma un atklās daudz iepriekš neredzētu un nezināmu dabas paradoksu ārpus iespējamā robežām.

 

 

Neskaitot iepriekš minēto, bērniem un jauniešiem pēc 8 gadu vecuma, būs iespēja īpaši svinēt Helovīnu zinātniskajā stilā! Šova laikā vadītāji eksperimentēs ar indīgām vielām, mākslīgajām asinīm un uztaisīs iespaidīgus sprādzienus. Toties pēc šova, visiem būs iespēja izmēģināt piedzīvoto vairākās laboratorijās un pašiem sev uztaisīt šausmīgo grimu!

 

Reklāma
Reklāma

Mazākajiem eksperimentētājiem Laboratorium.lv sagatavos īpašu pārsteigumu gaidot Ziemassvētkus! Brīnumainās un svētku sajūtas pilnās izrādes “Ziemassvētku laboratorija” ģimenes apmeklējums – labākais veids, kā sajust pasakainu svētku atmosfēru un redzēt īstus brīnumus!

 

Jau vairākus gadus pēc kārtas Laboratorium.lv veido vairākas iespējas, kā iesaistīt un motivēt bērnus zinātnē! Dodot iespēju, jaunajiem pētniekiem un viņu lielajiem asistentiem atklāt šo pasauli no jauna. 

 

 

Biļetes uz izrādēm var iegādāties šeit.

Vairāk informācijas:

www.laboratorium.lv

info@laboratorium.lv

T.: 28809300