Uzsākta sociāla kampaņa - Esi man blakus

Pēc divu radošo aģentūru TBWA Latvija un MRS Grupa iniciatīvas sadarbībā ar Latvijas vecāku organizāciju Mammamuntetiem.lv  tiek uzsākta sociālā kampaņa “Esi man blakus”. Kampaņas mērķis ir aicināt kvalitatīvi un radoši piepildīt ģimenes laiku, piedāvājot dažādas radošas idejas un risinājumu kopā būšanai. Kampaņas vēstneši ir Latvijā pazīstamie mūziķi - Renārs Kaupers un Kaspars Zemītis.

 

Dziesma Esi man blakus ir īpaša ar to, ka dziesmas vārdus ir radījuši bērni kopā ar saviem vecākiem un mūziķiem, apkopojot bērnu domas par brīvā laika pavadīšanu kopā ar vecākiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dziesma "Esi man blakus" ir īpaša ar to, ka dziesmas vārdus ir radījuši bērni kopā ar saviem vecākiem un mūziķiem, apkopojot bērnu domas par brīvā laika pavadīšanu kopā ar vecākiem.

 

Kampaņas ietvaros sadarbībā ar Latvijā populāriem mūziķiem Kasparu Zemīti un Renāru Kauperu un bērniem ir radīta dziesma “Esi man blakus” - tās pirmatskaņojums gaidāms šo ceturtdien, 12. oktobrī. Dziesma ir īpaša ar to, ka dziesmas vārdus ir radījuši bērni kopā ar saviem vecākiem un mūziķiem, apkopojot bērnu domas par brīvā laika pavadīšanu kopā ar vecākiem. Dziesmas audio ieraksts un video versija ir veidota ģimeņu vasaras nometnes “Laba Daba” ietvaros.
 
Kampaņas ietvaros radīta platforma portālā Mammamuntetiem.lv - Esimanblakus.lv - kur ikviens varēs gūt radošu iedvesmu dažādām aktivitātēm kopā ar bērniem un ļauties rotaļām.
 

Latvijā regulāri tiek veikti pētījumi par to, kas cilvēkus dara laimīgākus un kas nelaimīgākus, kas bērnu dara laimīgākus (Laimes indekss, Bērnu labklājība Baltijas valstīs u.c.). Viennozīmīgā atbilde ir, ka ģimenē cilvēks jūtas laimīgāk, tas ir cilvēka viens no galvenajiem laimes avotiem. Un vienlaikus pētījumos uzrādās - katrs trešais bērns novērtē, ka nejūt ģimenes atbalstu, un tas ir nopietns signāls.

Vecāki jūtas vainīgi par to, ka kopā ar bērniem nesanāk pavadīt tik laika, cik gribētos, un kā galveno vainīgo visbiežāk min laika trūkumu. Tomēr šo situāciju ir iespējams mainīt!

Lai kampaņa un dziesma "Esi man blakus" jums kalpo par iedvesmu un ierosinājumu, veikt ģimenes paradumu un prioritāšu "revīziju", apdomājot, kas un kāpēc līdz šim nav izdevies un ko gribētu mainīt.

Reklāma
Reklāma