Kuras bērnudārza grupiņas laimē balvas no BOSCH? Konkurss "Idejas Tēva dienas dāvanām" noslēdzies

Šogad bērnudārza grupiņas Tēva dienas konkursa ietvaros iesūtīja īpašas, sirsnīgas un pašu darinātas dāvaniņas. Atslēgu piekariņi, apsveikuma kartītes, dažādi gardumi - tās ir tikai dažas no idejām, ko īstenojuši bērni sveicot tētus. Paldies visiem, kuri piedalījās! Laiks noskaidrot uzvarētājus, kuri saņem Bosch Mini darba galdu un konstruktoru un veselīgas balvas no “Möller’s”!

Paldies visiem, kuri piedzalījās konkursā!

FOTO: Shutterstock.com

Paldies visiem, kuri piedzalījās konkursā!

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki, un lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” kopā ar pasaulē vadošo tehnoloģiju un pakalpojumu sniedzēju "Bosch Group" aicināja ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Idejas Tēva dienas dāvanām”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt savu ideju tētu dāvanām. Iesūtītās ierosmes esam publicējuši Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, lai būtu par iedvesmas avotu nākamā gada svētkiem!

 

LAIKS NOSKAIDROT TRĪS UZVARĒTĀJUS!

1. Lubānas pirmsskolas izglītības iestāde  ”Rūķīši” grupiņa “Zīļuki”, skolotājas Evita Ikauniece un Jolanta Žvagiņa. Šeit varat iepazīties ar iesūtīto apsveikuma ideju.


2. Palsmanes pirmsskolas izglītības iestāde, grupiņa “Bitītes”, audzinātājas Aira Antēna, Aiga Eimane, audzinātāju palīdze Selga Ābele. Šeit varat iepazīties ar iesūtīto apsveikuma ideju.


3. Daugavpils pilsētas 15. pirmsskolas izglītības iestāde, 4. grupiņa, skolotāja Žanna Borune. Šeit varat iepazīties ar iesūtīto apsveikuma ideju.

Reklāma
Reklāma

 

Šādus Bosch Mini darba galdu un konstruktoru, kā arī veselīgu pārsteigumu no “Möller’s” saņem uzvarētāji!


Mollers

Par Bosch Group

Bosch Group ir pasaulē vadošais tehnoloģiju un pakalpojumu sniedzējs. Tā darbība norisinās četrās biznesa jomās: mobilitātes risinājumi, industriālās tehnoloģijas, plaša patēriņa preces un enerģijas un celtniecības tehnoloģijas. Bosch Group stratēģiskais mērķis ir piedāvāt inovācijas savienotai dzīvei. Bosch uzlabo dzīves kvalitāti visā pasaulē ar inovatīviem produktiem un pakalpojumiem. Īsumā - Bosch izstrādāto tehnoloģiju sauklis: "Tehnika dzīvei".

Lai vienotos par balvu saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv.

Godināsim tētus un stiprināsim viņu lomu bērna dzīvē katru dienu!