Šī mantiņa kļūšot par pirktāko Ziemassvētku dāvanu. Tās cena vecākus neizputinās

Par šī gada kārotāko Ziemassvētku dāvanu varētu kļūt papīra lidmašīna, kuru var vadīt un kontrolēt ar viedtālruņa palīdzību, raksta www.jauns.lv. Tā interesentiem būs pieejama decembrī, ziņo speciālisti. 

Motorizētā papīra lidmašīna ar vienu uzlādes reizi var nolidot desmit minūtes.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Motorizētā papīra lidmašīna ar vienu uzlādes reizi var nolidot desmit minūtes.

 

Šī mantiņa ar nosaukumu "PowerUp Dart" šobrīd ir populārākā līdzekļu vākšanas vietnē "Kickstarter". Prasīto 25 000 dolāru vietā sajūsminātie ļaudis sametuši teju pusmiljonu dolāru. 

Motorizētā papīra lidmašīna ar vienu uzlādes reizi var nolidot desmit minūtes. Tai ir piestiprinātas šasijas, tāpēc gaisa kuģis var gan pacelties, gan nosēsties. 

Ierīces vadība notiek ar mobilās aplikācijas palīdzību, kuru bez maksas var lejupielādēt savā viedtālrunī vai planšetdatorā. Interesanti, ka lidojuma kursu var kontrolēt, vienkārši grozot savu tālruni, bet trikus, pacelšanos un nosēšanos var veikt ar aplikācijas taustiņu palīdzību. 

PowerUp Dart ziemassvētki

Tirgotāji lēš, ka šī papīra lidmašīna varētu kļūt par populārāko dāvanu šajos Ziemassvētkos. 

Reklāma
Reklāma

Lidmašīnas radītājs stāsta, ka ideja dzima 2007. gadā, kad viņš bērniem mācīja aerodinamikas principus, taču pagāja 10 gadi, lai tā nonāktu līdz realizācijai.

Paredzēts, ka vienas lidmašīnītes cena nepārsniegs dažus desmitus dolāru. Ja vienkāršāko modeli "Kickstarter" var pasūtīt par 29 dolāriem, un 5 dolāru piegādes maksu, tad veikalos tās cena būs 45 dolāri. 

Informāciju sagatavoja portāls www.jauns.lv.

Foto: Kickstarter